zvat će u pomoć Slavka
vidiš da stalno zaziva Vladu, Sabor, ….
politika, politika, …. je ….. a pravo i pravda …. to im nije znano
sud im služi samo za odugovlačenje
samo Slavko nije Polančec pa mu se ne vuče po sudovima za 10 god
razmišlja Slavko, razmišlja, …. al bolje da se zove Baltazar
bar bi imao šansu nešto smislit [rolleyes]
btwy, imate kod agram brokera margin 1:1 na LRH po 11%
Naravno nikom nebi prepručio da ulazi 1:1, ali na recimo 3:1 znaći da bi margin call bio tek na 700 kn
Da li za dionicu u marginu (dionica je kupljena u ime brokera za moj račun) postoji pravo tužbe na osnovu dionica u takvom vlasništvu?
Hvala
E moj Dujmiću, kad budete isplaćivali 12K kuna po dionici zbog kamata i sudskih troškova po nalogu suda, baš me zanima što ćeš onda reći.
[/quote]
E moj prijatelju, riječi Ti se pozlatile!
Dujmić igra na kartu iscrpljivanja, nebu on više na vlasti kada se bude nas isplaćivalo!
Naš mecena Dujmić predstavlja svoju viziju Opatije u skorijoj budućnosti:
je samo margin traje 6m ili 1g a onda
ne bih savjetovo margin nikome ja imao na pobi
kožu mi oderali
Kaže Dujmić da nemože kupovati ono što je izvorno njihovo, znači oni se osjećaju oštećeni zato što nemaju 100% dionica jer je sve to njihovo?
[lol] [thumbsup]
E moj prijatelju, riječi Ti se pozlatile!
Dujmić igra na kartu iscrpljivanja, nebu on više na vlasti kada se bude nas isplaćivalo!
[/quote]
Tko zna kolega? Mašina se dosta pokrenula. On još jedino može iscrpiti proračun grada i općina za
veću lovu nego do sada. Vrijeme ide nama u korist, ne njima.
Mislim da će se gradonačelnik razočarati u svoje kolege na vrhu stranke. Dobili su vlast na račun opljačkane države, nepoštivanja prava i sl. Osim toga poštivanje sudskih odluka u ovom slučaju bi dalo (nadam se) uzlet kompletnoj burzi, a ako to nije u interesu ovoj vladi, ne znam što je. Tako da je gradonačelnik svakim danom na klimavijim nogama, čak mislim da će kad dođe na red kod svog šefa odgovarati za stanje u kojem se nalazi. Mislim na premijera, jer vjerujem u tog čovjeka.
Da li za dionicu u marginu (dionica je kupljena u ime brokera za moj račun) postoji pravo tužbe na osnovu dionica u takvom vlasništvu?
Hvala
Moze