LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zvat će u pomoć Slavka

vidiš da stalno zaziva Vladu, Sabor, ….

politika, politika, …. je ….. a pravo i pravda …. to im nije znano

sud im služi samo za odugovlačenje

samo Slavko nije Polančec pa mu se ne vuče po sudovima za 10 god

razmišlja Slavko, razmišlja, …. al bolje da se zove Baltazar

bar bi imao šansu nešto smislit [rolleyes]

btwy, imate kod agram brokera margin 1:1 na LRH po 11%

Naravno nikom nebi prepručio da ulazi 1:1, ali na recimo 3:1 znaći da bi margin call bio tek na 700 kn

Da li za dionicu u marginu (dionica je kupljena u ime brokera za moj račun) postoji pravo tužbe na osnovu dionica u takvom vlasništvu?
Hvala

serviser, 09.03.2012. u 13:51
– Mali dioničari traže isplatu 6.000 kuna po dionici, na što ne možemo pristati, jer ne možemo kupovati nešto što je izvorno naše, kazao je Dujmić.

E moj Dujmiću, kad budete isplaćivali 12K kuna po dionici zbog kamata i sudskih troškova po nalogu suda, baš me zanima što ćeš onda reći.
[/quote]
E moj prijatelju, riječi Ti se pozlatile!
Dujmić igra na kartu iscrpljivanja, nebu on više na vlasti kada se bude nas isplaćivalo!

Kamelija, simbol Opatije!

Naš mecena Dujmić predstavlja svoju viziju Opatije u skorijoj budućnosti:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/23527_10150183972080273_153500430272_11971722_4867180_n.jpg

je samo margin traje 6m ili 1g a onda
ne bih savjetovo margin nikome ja imao na pobi
kožu mi oderali

Kaže Dujmić da nemože kupovati ono što je izvorno njihovo, znači oni se osjećaju oštećeni zato što nemaju 100% dionica jer je sve to njihovo?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

@YakoFuko

[lol] [thumbsup]

E moj prijatelju, riječi Ti se pozlatile!
Dujmić igra na kartu iscrpljivanja, nebu on više na vlasti kada se bude nas isplaćivalo!
[/quote]

Tko zna kolega? Mašina se dosta pokrenula. On još jedino može iscrpiti proračun grada i općina za
veću lovu nego do sada. Vrijeme ide nama u korist, ne njima.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Mislim da će se gradonačelnik razočarati u svoje kolege na vrhu stranke. Dobili su vlast na račun opljačkane države, nepoštivanja prava i sl. Osim toga poštivanje sudskih odluka u ovom slučaju bi dalo (nadam se) uzlet kompletnoj burzi, a ako to nije u interesu ovoj vladi, ne znam što je. Tako da je gradonačelnik svakim danom na klimavijim nogama, čak mislim da će kad dođe na red kod svog šefa odgovarati za stanje u kojem se nalazi. Mislim na premijera, jer vjerujem u tog čovjeka.

Da li za dionicu u marginu (dionica je kupljena u ime brokera za moj račun) postoji pravo tužbe na osnovu dionica u takvom vlasništvu?
Hvala

Moze

opet je netko počistio po asku

izgleda da imamo kupca koji bere sve do 2.500

čini se da je ocijenio da se isplati zariskirati za omjer 1:5 🙂

www.lociraj-popust.com

New Report

Close