LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

smicalice se pokušavaju i sada, pa im ne ide baš najbolje

što se tiče prodaje, imaš primjer sada na Vaba d.d. / Intercapital

s obzirom da očekujem da ova krize prođe za godinu/dvije mislim da ne bi trebalo biti problema za prodati kontrolni paket od 25%+1 – ako ništa nekom stranom investiroru, pa bi tu trebalo nešto novaca kapnuti

što se tiče same naplate, ukupno bi trebalo cca 150 mln (neka me netko ispravi ako sam krivo rekao), a mislim da to nije neka nemoguća lova za financirati

a i moguće je da opatija dobije lombardni kredit za dionice koje ima u vlasništvi pa da se preko toga financira

uglavnom modeli postoje…

www.lociraj-popust.com

a možete i malo ovdje pogledati jednu zanimljivu mogućnost, kao i neke podatke o opatiji

http://www.udruga-opcina.hr/universalis/1356/pdf/hmasaric_1233597828.pdf

www.lociraj-popust.com

Problem naplate itekako postoji jer od ove kancelarijice bi se mogao naplatit netko tko ima maximalno 30tak dionica ako uzemo u obzir vremenski okvir od ja bi bio optimistican i rekao 5-7 godina od tuzbe do moguce naplate . Sto se tice dobivanja spora i na BELJU sam nekima govorio koliko je to sigurno(onima koji su tuzili,a da nisu cak ni znali tko zastupa suprotnu stranu mislili su nekakva pravnica pripravnica iz Agrokora-je li tako Dunlop???)pa je nakon tri dana doslo iznendjenje ko hladan tus.A tamo je isto zicer ko i ovdje.Samo stavis pare i koeficijent je veci nego na pobjedu Hajduka.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

a evo i jedan staaaari dokument (2003)

http://zse.hr/userdocsimages/prospekti/LRH-prospekt.pdf

www.lociraj-popust.com

nije mi nitko odgovorio može li se ići u ovrhu isključivo protiv NL d.o.o., a ne i protiv grada opatije i općina. ako može, onda bi se možda nekolicina mogla namiriti prodajom dionica, no što ako je obveza grada, općina i nl d.o.o. dijeljiva odnosno može li se ovršiti dionice NL-a za cijelu tražbinu ili samo proporcionalno? taj me dio najviše muči jer gradovi i općine nemaju dionice nego samo poslovne udjele u društvu nova liburnija d.o.o. koje ima dionice. dakle, mogu li ja ako uspijem u sporu ići s ovrhom za cijelu tražbinu isključivo protiv društva NL doo za prodaju tih dionica na burzi i što ako to prođe, ali ne bude kupaca na burzi ili ih ne bude dovoljno za prodaju cijelog paketa do visine mojeg potraživanja.

...povijest se ponavlja...

Osobno sam mislio da će naplata biti moguća preko dionica, međutim kako je netko rekao kome ćemo prodati te dionice i obzirom na (vjerojatno) golemu ponudu sami sebi ćemo srušiti cijenu. Večina ljudi na ovom forumu vjeruje u pozitivan ishod tužbe, a koliko sam didio i potencijal kompanije a nitko ne dokupljuje na 2500. Teško da će kasnije biti kupaca nakon što završi postupak.

Osobno sam mislio da će naplata biti moguća preko dionica, međutim kako je netko rekao kome ćemo prodati te dionice i obzirom na (vjerojatno) golemu ponudu sami sebi ćemo srušiti cijenu. Večina ljudi na ovom forumu vjeruje u pozitivan ishod tužbe, a koliko sam didio i potencijal kompanije a nitko ne dokupljuje na 2500. Teško da će kasnije biti kupaca nakon što završi postupak.

što se tiče dokupljivanja, stanje je takvo kakvo je na svim dionicama naše drage burze, bez obzira na potencijale…ne treba trošit riječi o razlozima…kad krene, krenut će(malo alan ford-ovski)

Hvala 🙂

daj draško popis članova udruge(kolko nas ima) idi javno sa nekom cijenom od 4500kn(ako većini paše) prema hfp odnosno gradu ako ne budu htijeli bumo se tužili do sttraburga

onaj tko nebude se potpisao nek se tuži

Kolega "101" ,

4000 kn su samo kamate! Kaj dajete dionicu za 500 kn?

Osim toga, nema javne cijene.Kolika je cijena, to izračunava ZSE, a ne Vi ili ja ili Udruga.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Pretpostavljam da se šalio.

kolega evo budem sutra stavio 101kom na 3200 pa pokupi
ja nekažem svi već nas većina bi prihvatila ponudu koja je
realna u ovom trenutku ja sam dionice imao 2005 god i priznajem
kupovao na 6000 mislim da smo svi umorni od suda prava
tko želi može i dalje da se tuži

Kolega "101" ,

4000 kn su samo kamate! Kaj dajete dionicu za 500 kn?

Osim toga, nema javne cijene.Kolika je cijena, to izračunava ZSE, a ne Vi ili ja ili Udruga.

New Report

Close