Da je novinarka u novom listu napisala da sam ja visok, zgodan i plav ne vjerujem da bi se jutros probudio ni cenat vislji ni ljepši 😉
Vise puta ste me pozivali da reagiramo u novinama, zakupljujemo stranice.. Ja osobno ne vidim da to trenutno ima neke koristi, a košta jako puno novaca. Sada ne vodimo medijsku nego pravnu borbu. Kada smo prije godinu i pol krenuli onda je trebalo raditi medijski pritisak na vladu, opcine, političare i tada je to imalo nekog smisla. Mislim da smo to solidno odradili ..
Sad novce možemo puno pametnije potrošiti…
Tisuću pputa sam se osvjedočio u ovoj Hr da marketing potiče politiku na sasvim "čudne" korake. I pored toga ako je nešto skriveno (recimo kao Josipović i Zamporion afera) treba dosta vjetra da se pokaže prava istina.
P.S.
Koliko se sjećam jesi plav i nisi baš mali!
[huh]
Ma sta mal ima kutija bar 120 kila samog misica,a sad mu je i kosa narasla do po ledja od kad si ga zadnji put vidija.
ima ko kava saznanja…oce li biti blokada danas???
[pray] [wink] [thumbsup]
ima ko kava saznanja…oce li biti blokada danas???
[pray] [wink] [thumbsup]
MIslim da ne.
Vidim da su se krodilčići s CROS-a nakon jučerašnjeg neuspjelog ulova na LRH prebacili nazad na CROS. A cijena mislim da ide dolje danas opet …
[thumbsup]
MIslim da ne.
Vidim da su se krodilčići s CROS-a nakon jučerašnjeg neuspjelog ulova na LRH prebacili nazad na CROS. A cijena mislim da ide dolje danas opet …
[thumbsup]
[/quote]
nemojte biti negativni…
ide se UP…
cekaj sam da vidis…
@caccone
Nije negativno nego tako mislim … uostalom pogledajte moje postove od jucer i vidjet cete da pogodim ono kaj velim (uglavnom) … a ZA DANAS mislim na pad cijene…kao sto je jucer bilo logicno nako 35% da ce pasti malo nazad.
Tako je do sada bilo na mnogo dionica sa strašnim rastom … BTW, nakon one vijesti sto je to sto bi nagnalo na novi rast?
Molio bih cijenjene dugoročne dioničare da mi unaprijed oproste na pitanju 🙂 Naime, zanima me da li se nešto da utržiti kupovinom dionica? Da li vrijedi zastara za podizanje tužbe protiv grada? Naravno, zastara ne bi trebala imati veze sa ničim obzirom da čim netko dobije na sudu – vrijedi za sve. Vodim se logikom pregovora sindikata čiji rezultati vrijede za sve radnike, a ne samo za članove sindikata. Ipak, ovo je Hrvatska tako da bi svako čuđenje bilo suvišno. Priznajem da nisam upoznat s fundamentima kompanije, ali kao što sam rekao, u ovom trenutko to mi i nije najbitnij razlog mogućeg ulaska.
Razmišljam već neko vrijeme da kupim koju dionicu, posebice zbog presude (nepravomoćne), ali bi mi bilo drago ako bi netko imao odgovor na moju viziju. Znam da ovim pitanjem vjerovatno iritiram dugoročne ulagače i one koji se već dugo vuku po sudu, ali cijenio bih neki odgovor.
Unaprijed hvala. Zdravi i veseli bili 🙂
Molio bih cijenjene dugoročne dioničare da mi unaprijed oproste na pitanju 🙂 Naime, zanima me da li se nešto da utržiti kupovinom dionica? Da li vrijedi zastara za podizanje tužbe protiv grada? Naravno, zastara ne bi trebala imati veze sa ničim obzirom da čim netko dobije na sudu – vrijedi za sve. Vodim se logikom pregovora sindikata čiji rezultati vrijede za sve radnike, a ne samo za članove sindikata. Ipak, ovo je Hrvatska tako da bi svako čuđenje bilo suvišno. Priznajem da nisam upoznat s fundamentima kompanije, ali kao što sam rekao, u ovom trenutko to mi i nije najbitnij razlog mogućeg ulaska.
Razmišljam već neko vrijeme da kupim koju dionicu, posebice zbog presude (nepravomoćne), ali bi mi bilo drago ako bi netko imao odgovor na moju viziju. Znam da ovim pitanjem vjerovatno iritiram dugoročne ulagače i one koji se već dugo vuku po sudu, ali cijenio bih neki odgovor.
Unaprijed hvala. Zdravi i veseli bili 🙂
pokušati ću ukratko
nominala je cca 3.200
navodno revalorizirana vrijednost bi trebala biti oko 4.500 – 5.000 kn
opatija je prema rješenju hanfe trebala objaviti javnu ponudu po cca 6.200
na tu javnu ponudu vjerovatno ide zatezna kamata koja do sada iznosi oko 4.000 kn
do se riješi sud, vjerovatno će biti još cca 1.500 – 2.000 zatezne kamate
sve zajedno to daje >12.000/dionica – na ovu cijenu *5
+udruga ima odvjetnike, svi rade sinhronizirano, tako da što se tiče nekih formalnih problema, stvarno ih ne vidim
a osim toga – pogledajmo i samo poduzeće
firma radi pozitivno
prihodi rastu svake godine
vrlo malo duga bankama (zanemarivo) – sve je equitiy
plan za podizanje standarda i ulaganje u firmu od cca 500 mln kn u slijedećih 3-4 godine
moguća dokapitalizacija od strane SNHO?
nije nemoguće da SNHO u jednom trenutku proda hotele stranom vlasniku (ovo je moje osobno mišljenje), a vjerujte da će to biti po malo većoj cijeni od ove trenutne
+LRH i grad će vjerovatno ići u neku vrstu "destination managementa" za wellness i sl. pa će i to podignuti broj posjeta, a i cijenu smještaja
dugoročno UP UP UP UP UP :)))
nadam se da nije predugačko
PS: imam dionice LRH 🙂