LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LIBURNIA RIVIERA HOTELI D.D./REDOVNA NA IME LRH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 252.917 83,57 Osnovni račun
2. SN HOLDING D.D. 2.395 0,79 Osnovni račun
3. KD BPD D.O.O. 2.319 0,77 Osnovni račun
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 2.000 0,66 Skrb. račun
5. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 1.817 0,60 Skrb. račun
6. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
7. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 1.501 0,50 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.186 0,39 Osnovni račun
9. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 1.072 0,35 Skrb. račun
10. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.000 0,33 Skrb. račun
Ukupno: 88,47

Ovih dolje 1698 komada još nije uključeno u promjene stoga bi SNHO trebao imati ispod 1000 komada………….. Pozdrav

18.07.2007 6.800,00 6.800,00 6.449,99 5,46 678 4.434.135,15
17.07.2007 6.447,99 6.450,00 6.399,99 0,75 429 2.758.396,34
16.07.2007 6.400,00 6.400,00 6.299,99 1,59 591 3.747.457,94

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ostoja (odnosno SNHO) za cijenu i kretanje dionice LRH više nije bitan jer s ovime što mu je ostalo može još vrlo kratko vrijeme utjecati na cijenu koja će ubrzo na 7000 kn (moguće već sutra), a potom tko zna. Možda ostane na tim razinama neko vrijeme, a možda ode još 10-15% gore, ali za povratak na 6000 šanse su gotovo nikakve jer više nema tko rušiti cijenu tako nisko, a nema ni razloga za tako što jer su ogromne količine prolazile upravo po 6000 kn i sad je svima u interesu što viša cijena.

Ignore: KressoM, delux

Pratim ovaj forum već duže vrijeme jer osobno imam nešto dionica LRH pa mi zanimljivo. Nekoliko je interesantnih teorija iznešeno na forumu i najbliži po mišljenju čini mi se avax10.
Razmislite o sljedećem:
Ostoja i država dogovorili su sve još tijekom 6. mjeseca, što je jednom prilikom rekao i Amir Muzur samo je “strelovito” ušutkan. Naime, Ostoja mora izaći iz LRH kako nebi mogao imati nikakav utjecaj niti na dionicu, niti na hotele u budućnosti (Dokupom i sl.). Ukoliko neće, država ga može načeti sa svih strana kad god zaželi, dakle mora izaći.
Njemu to ionako ne smeta, na LRH je već digao teške milijone i nakupio kamate a sada braco, vozi.
Cijena obeštećenja Ostoje od strane države bilo u kunama, bilo u drugim dionicama (potpuno nevažno) je cijena oko 29.07. odnosno na dan odobrenja Sporazuma o prijenosu dionica iz portfelja HFP-a na Opatiju. Naravno, dogovoreno je i da ta cijena bude što niža, što je jedini razlog Ostojina štopanja. Ne postoji drugi razlog zašto bi netko prodavao na 6k ako može više, a naravno da je mogao. Ne postoji razlog zašto bi netko želio rasprodati nešto što ima odličnu perspektivu ako ga na to ne sili jači.
Naravno protiv tržišta se nemože i rast je neminovan, no sa svojom količinom dionica on je mogao štopati preko mjesec dana. Država zadovoljna, Ostoja zadovoljan, Muzur zadovoljan, fondovi zadovoljni, mi sitni zadovoljni, ovako kad nabrajam izgleda kao da smo svi zadovoljni.

Čini se da pije vodu.

Cijena obeštećenja Ostoje od strane države bilo u kunama, bilo u drugim dionicama (potpuno nevažno) je cijena oko 29.07. odnosno na dan odobrenja Sporazuma o prijenosu dionica iz portfelja HFP-a na Opatiju. Naravno, dogovoreno je i da ta cijena bude što niža, što je jedini razlog Ostojina štopanja.

Drzava je SN-u duzna novce a ne dionice LRH tako da mu niza cijena na 29.07. odgovara samo u slucaju da misli dobiti dionice LRH u protuvrijednosti duga.

Ja bih se ovdje zbilja klonio bilo kakvih komentara, osim da pustimo dionicu da odradi svoje. Najbolje je tako, a ima li dogovora države i ostoje, to ćemo tek na kraju priče saznati. Trenutno je to nebitno i zato nek odradi što mora i što sam predvidio prije godinu dana.

Ja bih se ovdje zbilja klonio bilo kakvih komentara, osim da pustimo dionicu da odradi svoje. Najbolje je tako, a ima li dogovora države i ostoje, to ćemo tek na kraju priče saznati. Trenutno je to nebitno i zato nek odradi što mora i što sam predvidio prije godinu dana.

bravo caymane! Samo, ne moraš čak i u dvije rečenice komentara izdvajati sam sebe. Uvijek to radiš. Ja sam vam rekao ovo, rekao sam vam ono…Sve ok, pusti i nas da malo razmišljamo…[smiley8][smiley1][smiley1]

Točno i netočno. Država mu je umjesto love dala dionice pa oduzela. Kako je ista do danas narasla više no duplo naravno da Ostoja želi dionicu. Država neda, te mu nudi lovu ili neku drugu dionicu u protuvrijednosti po cijeni LRH krajem 07.mjeseca 2007.

biber: ” pattaya: ” nije mi jasna ostojina taktika… znači da je on doista tempirao točan datum kad će se riješiti dionica, jer danas se mogao do kraja istresti da je želio. Cijena je skočila, a sad su na potezu dejtrejderi, koji će brže-bolje krenuti realizirati dobit…pa možda cijena i padne malo… ” ja mislim da bi morala past jos malo, prvo zbog ostoje koji ce sigurno kad potegne prodaju nadmasit kupnju, a drugi su upravo ti koji ce prodat po ovim cijenama i pokusat jos jedan put uhvatit zadnji vlak…sto se ja ne bih usudio sad napravit ” Čini mi se da nisi pratio razvoj događanja proteklih mjeseci. Ostoja se uvijek postavljao na prodaju ovisno o interesu tražišta. Ako je imao 100 komada na 6500 a nema interesa za kupnju, onda će spustiti na 6450, a ako je interes veliki onda će dignuti na 6550. U ovom slučaju bi idući njegov paket mogao stići na 6800 i onda ako ne bude interera spustio bi ga na 6750. Ili dignuo na 6850 ako sve ode u sekundi… Vidim da nemaš mostić a vjerojatno ni analize i statstike pa zato neke stvari koje pričaš ne stoje…I btw…nije se moglo kupiti samo po 6200 do prije neki dan, već i po 5900. I nema ostoja nikakve “jatake i ortake” kako ti kažeš, nego se samo ravna prema interesu tržišta…
aj ti meni reci kad je bila 5900, prije 2 tjedna.. a to nije par dana

Može netko k/p i omjer…… Pozdrav

Netko počistio sve na 6800. Izgleda da je Ostoja digao granicu na 7000 kn s manjim paketima od po 50 komada

Milijun Kuna prometa[smiley4]

K- 1544/P-177
5. prodaja na 7150 (2 komada)

New Report

Close