LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novinar napisao brdo nebuloza jer ocito na poznaje materiju. U cinjenica je da se jos uopce ne zna kakva je presuda. Ali ovdje kakva je da je za razliku od BELJA presuda ipak postoji.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

uuuuuu. dobar
sutra bi mogli poletjeti. bojim se rec target [rolleyes]

Zašto bi poletila cijena dionice?

Oni koji su mislili tužit to su i napravili i znali su za ovu presudu već petnaestak dana a cijena nije nikamo odletila. Zašto bi se to sada promjenilo?

[/quote]
zbog same vjesti kolega.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

sve je super da je pravna država

ovako oni puše džoje i druže se sa kurirom slavkom

Bid se polako puni…mozda jedna blokada za dobro jutro?!
Ovaj sa 33 komada je izvan blokade..tako da je zasad on samo psiholoski parametar

Sve je to momačko pripetavanje … u 10:00 01 će se vidjeti tko je gdje … dakle još 4,5 minuta i znat ćemo sve

idemo polako ali sigurno….brummmmm…jos 3 kom pa blok…blokk….blokkkk
zadnji nalog vidim na 6500

Ovo je super vijest!
Ali moram komentirati – Business.hr – navođenje imena u članku – dno novinarstva, to vam nije trebalo.

Obratite pažnju i na:
1. Na prodaji je samo 90 dionica do 6000kn.
2. Nikakve isplate preko tužbi niti nagodbe Gradu Opatiji ne vraćaju pravo glasa u LRH. Isključivo objava ponude za preuzimanje. Natovariti obvezu od 1,3 mlrd kn jednom gradu na vrat, a nemati od toga ništa – to nije za otkaz, to je za zatvor. Polako je vrijeme da se i to tome počne pričati, mislim da bi građani Opatije trebali postati svjesni da se o njihovom novcu radi.

Dražene, bravo i hvala.

evo konačno je i kupnja bila jača od prodaje…..107/88

Limit je na 2485,13

ajde neko k/p

thx

www.lociraj-popust.com

Zgodno je bilo gledati kako istovremeno s rastom LRH CROS pada.
Nevjerojatno ali krokodilčići od tamo su došli ovdje.
Bit će tu još valova…

Ne znam zašto su ta imena bila nužna.. Općenito ja sam se držao onga da ne želim komentirati pojedinačne postupke, i moj komentar je bio samo da polažemo nade u pravnu državi i da ćemo poduzeti sve potrebne radnje da zaštitimo naša prava.

Naravno sad će krenuti mediji, ali imamo mi na sve odgovor.

I TS i VTS jasno je stavio do znanja da Opatija mora izvršiti svoju obvezu.

Što se tiće grčevite borbe koju Opatija najavljuje, mislim da bi vam to bilo zanimljivo vidjeti u praksi. Rasprave na sudu su javne i možete im prisustvovati kao javnost ako želite. Ne vjerujem da je i jedan čelnik lokalne uprave potrudio se provozati do Rijeke (za razliku od nas), a najčešće se to neda ni onima koji su zato dobro plaćeni.

Očekujem sad sazivanje presice, optuživanja, galamu.. Ali na kraju ipak se moraju sukobiti argumenti i/ili sjesti za stol što bi bilo puno mudrije.

Opatija i dalje jedino inzistira na "izvornom" stjecanju i tu su na jako tankom ledu, a dolazi proljeće

New Report

Close