lijepo sam vam govorio: ne kupujte, ne nasjedajte i ne čistite jer taj igrač igra već 3. put istu igru.
neka se zaradi, ali neka ne zarađuje na napaćenim dioničarima LRH. Svoju sreću može potražiti na drugim dionicama.
Evo ga opet. Digao na 1900 a da se popuni bid. Nemojte mu nasjedati. Opet će vas darivati svojim dionicama kupljenim po 1500.
Ako želi tako trgovati, neka digne letvicu…Znam da uzalud pričam, vaša pohlepa bit će jača, ali eto – neka bude zamijećeno.
Danas je sve išlo po asku osim onog namjernog spustanja na 1750 sa jednom dionicom, prem tome ne uvaljiva on nikome dionice nego se danas kupuje po asku, kupci su aktivni, a ne prodavači…
ps
ova tvoja spika mi sliči onoj " držte lopova…"
čini mi se da ti kolega, ili netko tebi sličan, podebljavaš poziciju nakon ovdje svakodnevno sve boljih i boljih vijesti, dok istovremeno druge savjetuješ da ne kupuju….cccc [lol]
Ajmo ovako.
Tko misli da može zaraditi na LRH sada neka to i dalje pokušava.
Možda netko ipak skupi to što se prosipa po dumping cijenama … samo naprijed i to će biti zanimljivo za gledati.
Uvjeren sam prateći ovaj forum, da tu nema baš ovaca a pogotovo s dugom dlakom spremnom za šišanje.
[cool] [cool]
lijepo sam vam govorio: ne kupujte, ne nasjedajte i ne čistite jer taj igrač igra već 3. put istu igru.
neka se zaradi, ali neka ne zarađuje na napaćenim dioničarima LRH. Svoju sreću može potražiti na drugim dionicama.
Evo ga opet. Digao na 1900 a da se popuni bid. Nemojte mu nasjedati. Opet će vas darivati svojim dionicama kupljenim po 1500.
Ako želi tako trgovati, neka digne letvicu…Znam da uzalud pričam, vaša pohlepa bit će jača, ali eto – neka bude zamijećeno.
Danas je sve išlo po asku osim onog namjernog spustanja na 1750 sa jednom dionicom, prem tome ne uvaljiva on nikome dionice nego se danas kupuje po asku, kupci su aktivni, a ne prodavači…
ps
ova tvoja spika mi sliči onoj " držte lopova…"
čini mi se da ti kolega, ili netko tebi sličan, podebljavaš poziciju nakon ovdje svakodnevno sve boljih i boljih vijesti, dok istovremeno druge savjetuješ da ne kupuju….cccc [lol]
[/quote]
ne vrijeđaj molim te. nikada nisam pisao jedno a radio drugo. mogu si priuštiti taj luksuz, za razliku od mnogih ovdje. uvijek pričam isto, već 7 godina imam iste dionice i malo toga sam prodao. naravno, ne pišem o svim dionicama, ali o miljenicama uvijek pišem, a LRH mi je miljenica. Nisam dokupio, ne namjeravam, nego namjeravam prodati, o čemu sam već pisao. Što se tvojeg komentara trgovanja tiče, ne slažem se s tobom i to je ok.
Izvinjavam se kolega delboy ako sam vas uvriejdio, nisam imoa tu namjeru. Samo sam htio reći da je trovina danas išla po asku i da su kupci bili aktivniji, ako Vi mislite drugačije ….sve ok… [thumbsup]
Ili je pravomocno???
i danas je sve kupljeno po asku…..
već odavno kupci lagano grickaju po asku, a da je ne podignu skoro ništa, zato im se ne morate ni spustati tako nisko da ne bi poslije bilo…" da sam znao…."
Kupnje: Cijena Količina
1.950,00 4
1.854,00 10
1.853,06 2
1.852,01 2
1.851,00 4
1.802,00 4
1.712,00 1
1.610,10 3
1.560,60 3
1.550,00 5
1.140,43 4
Prodaje: Količina Cijena
5 2.082,00
1 2.149,49
10 2.150,00
13 2.160,00
5 2.188,00
3 2.189,00
3 2.200,00
1 2.392,99
6 2.393,00
1 2.421,00
3 2.499,99
33 2.500,00
Prekrasan naslov. Čestitam
http://www.business.hr/tiskano-izdanje/broj-1094-109970
nadam se da bid i ask sutra značajnije dižu letvicu…sutra na kiosk pa da vidimo…ajde da i nama malo krene [thumbsup]
uuuuuu. dobar
sutra bi mogli poletjeti. bojim se rec target [rolleyes]