LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam da li je to tema za ovaj dio foruma … ali evo
Vaš link

bumo idućeg leta odnosno četvrtka

Ma samo ne prizivaj zive skampe. Sve drugo moze.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Turistička zajednica Kvarner nastavlja pohod na američko tržište

Nakon što je prošle godine po prvi put pojačano nastupila na američkom tržištu, koje je ostvarilo značajno povećanje turističkog prometa, Turistička zajednica Kvarnera nastavlja s promidžbenim aktivnostima u New Yorku, što će, očekuje se, rezultirati nastavkom pozitivnog trenda i u 2012. godini.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/179359/Turisticka-zajednica-Kvarner-nastavlja-pohod-na-americko-trziste.html

neko me preskače a ja nemam peneze mogu dići još 10kn

evo znao sam 101

umjesto da uplatiš u škrabicu da proslavimo ti dokupljuješ dionice 🙂

evo vidiš 101, ne smiješ nikada dati previše informacija, taman su te preskočili za 10 kn i kupili..

evo vidiš 101, ne smiješ nikada dati previše informacija, taman su te preskočili za 10 kn i kupili..

Dražene, jel ti to vraćaš prije izgubljeno?
[thumbsup]

Šta piše to na Belju?
Vaš link

Nemoj misliti na m2!

Ako zanemarimo neprovjerene natpise o lrh presudi … sve standardno i nije vrijedno pozornosti.

pa koliko vidim da je Herr Doma-goj napisao da je prilično jednostavno za provjeriti…samo se nazove sud u Rijeci… :))))

www.lociraj-popust.com

aha.Inace i ako si stranka u sporu neces dobit nista vise od informacije da je presuda donesena,a sad ono sto svrbi je kakva je presuda donesena ja mislim ili to nije bitno???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

pa koliko ja znam Dražen je prenio informacije odvjetnicima Udruge, tako da tko je podnio tužbu, po prilici zna o čemu se radi

www.lociraj-popust.com

New Report

Close