LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Teoretski i za SNHO postoji mogućnost podizanja tužbe protiv Opatije.
Kako bi tek oni sjeli za vrat Opatiji sa svojim potraživanjem… [wink]

Da li bi Ostoja mogao zaigrati na tu kartu i napuniti kasu SNHO-u ili ovo misli utopiti nekom po još većoj cijeni?
da je glup nije…i da ga nije briga za druge, sve ako mora i po leševima gaziti da bi napunio svoje džepove, to je već pokazao……
živi bili, pa vidili…..

mislim da se ovoga ne trebamo bojati…mislim da glup nije…a da bi ovakva akcija završila sa USKOK-om i DORH-om u SN-u…
[/quote]

SN holding trenutno ima sve što mu treba i sigurno jako dobro znaju koliko vrijedi LRH pa nisam siguran ni da bi se zadovoljili sa 6263 kune. Ne zaboravite koliko dugo su se borili da bi došli do toga a siguran sam da je tu potošeno i jako puno novaca. (ne pravimo se naivni)
Što se tiće Opatije ona nema kako objaviti ponudu tako da ideja da otkupi milom ili silom dionice od SNHO je nemoguca. Rekao bi da je put obrnut jer SNHO je vjerovatno jedini koji može rješiti problem Opatije i kad bude pogodan trenutak SNHO će preuzeti dionice Opatije, a nikako obrnuto.
Osim toga nedavno je Komadina i rekao da se Opatija treba rješiti tih dionica..

Tako ja to vidim ..

Pa dobro to vidiš! (Nemaš naočala!) [wink]

pitanje kamata je upitno

meni nije, ima neka sudska praksa 🙂

evo vidiš 101, sad si poplašio nekog da neće dobiti kamatu pa je odustao

dobra je i glava ako je cijela

evo još jedan četvrtak

sto su cetvrtci postali toliko bitni? Trebam li se radovat mozda slijedecem cetvrtku???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

je četvrtak je ključ uspijeha
sad ga opet čekam

sto su cetvrtci postali toliko bitni? Trebam li se radovat mozda slijedecem cetvrtku???

što učiniste…sad je i meni napet slijedeći četvrtak… 🙂

www.lociraj-popust.com

ajde neka netko nabaci k/p

danke 🙂

www.lociraj-popust.com

INGRA mi potegnula….DLKV mi krenuo….AJMO I TI LRH…..ajde vise…4000 prva stanica

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ajde neka netko nabaci k/p

danke 🙂

K: 8/38 P: 24/140

New Report

Close