LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bolje bi mi bilo da dižem kupnju nego da spuštam prodaju, kad sam zadnji to puta probao raditi ostao sam bez dionica 🙁

Udruga neće javno objavljivati niti komentirati pojedinačne postupke na sudu! Svi koji mi šalju postove ili mailove molim da shvate da to ne smijemo. Kada bude pravomocnih presuda ili nekih informacija za koje dobijemo dozvolu da ih objavimo to ćemo poslati na mail članovima Udruge. Na sudu je pokrenuto više desetaka tužbi, koje su u vrlo različitim fazama postupka. Oni koji su tužbe pokrenuli sve informacije mogu dobiti od svojih odvjetnika, oni koji nisu tužili pretpostavljam da tako nešto ni ne zanima. Ne radi se o nikakvim povjerljivim ili povlaštenim informacijama. Obveza Opatije je poznata stvar, kao i pravni put do ostvarivanja zakonom propisanih prava dioničara. Sam tijek postupka ne može bitno uticati na cijenu budući da ukoliko neki od dioničara tužbom ostvari svoja prava to ne znaći ništa za one koji tužbu nisu ni pokrenuli.

ma ne kontam admina petak metak gjuro četvrtak

a hanfa četvrtak objava petak to se čeka pa nisu valjda

zaboravili na cijenu od 2500 koja odgovara stanju na tržištu

kak sam jak

Bravo 101, genijalno, evo stotka!

Teoretski i za SNHO postoji mogućnost podizanja tužbe protiv Opatije.
Kako bi tek oni sjeli za vrat Opatiji sa svojim potraživanjem… [wink]

Da li bi Ostoja mogao zaigrati na tu kartu i napuniti kasu SNHO-u ili ovo misli utopiti nekom po još većoj cijeni?
da je glup nije…i da ga nije briga za druge, sve ako mora i po leševima gaziti da bi napunio svoje džepove, to je već pokazao……
živi bili, pa vidili…..

Ako uleti Ostoja s tužbom onda se naša pozicija malih vlasnika usložnjava.
Jer više je nego očito da tada nestaje novca za isplatu … čak i ako se ide na ovrhe po općini i totalnu rasprodaju svega a kuda to vodi nitko ne želi niti pomisliti …
Stoga mislim da to Ostoja ne namjerava napraviti i to ne zato što mu se ne bi isplatilo već stoga što bi tada na sebe privukao pozoronost svih mogućih službi i organa te bi mu se vrlo lako, kao i Sakiju, mnogo toga moglo vrlo lako dokazati i mogao bi završiti mnogo gore nego što mu to trenutačna pozicija omogućava-malo manje love ali na slobodi i bez problema na vidiku.
Lp,
Funky

Da li bi Ostoja mogao zaigrati na tu kartu i napuniti kasu SNHO-u ili ovo misli utopiti nekom po još većoj cijeni?
da je glup nije…i da ga nije briga za druge, sve ako mora i po leševima gaziti da bi napunio svoje džepove, to je već pokazao……
živi bili, pa vidili…..

mislim da se ovoga ne trebamo bojati…mislim da glup nije…a da bi ovakva akcija završila sa USKOK-om i DORH-om u SN-u…

www.lociraj-popust.com

Sam tijek postupka ne može bitno uticati na cijenu budući da ukoliko neki od dioničara tužbom ostvari svoja prava to ne znaći ništa za one koji tužbu nisu ni pokrenuli.

Nisam siguran da si u pravu.

Sam tijek postupka ne može bitno uticati na cijenu budući da ukoliko neki od dioničara tužbom ostvari svoja prava to ne znaći ništa za one koji tužbu nisu ni pokrenuli.

[/quote]

Volio bi da me tržište demantira.. No ne vidim da je netko pokupio sve do 2500 kn i otvorio si mogucnost zarade od 1:4 (6263+4000kamata), dakle cijenu mogu dizati samo oni koji bi kupili da bi tužili

Mislio sam reći da do 14.6.2012 nema puno i do tada vrlo vjerovatno nećemo mati pravomocnih presuda tako da onaj koji sada kupuje da bi tuzio nije u nekoj velikoj prednosti. Činjenica da će novac angažirati kraće, a da će dobiti isti iznos i glavnice i kamata, no rizik postoji i ne može biti 100% siguran u ishod kao ni oni koji su krenuli ranije.

ma oni bi trebali uletjeti i ovako i onako
sa matom tešijom čo duvnjak sve u buksu

živi bili, pa vidili…..

mislim da se ovoga ne trebamo bojati…mislim da glup nije…a da bi ovakva akcija završila sa USKOK-om i DORH-om u SN-u…
[/quote]

pitanje kamata je upitno

[/quote]

Volio bi da me tržište demantira.. No ne vidim da je netko pokupio sve do 2500 kn i otvorio si mogucnost zarade od 1:4 (6263+4000kamata), dakle cijenu mogu dizati samo oni koji bi kupili da bi tužili

Mislio sam reći da do 14.6.2012 nema puno i do tada vrlo vjerovatno nećemo mati pravomocnih presuda tako da onaj koji sada kupuje da bi tuzio nije u nekoj velikoj prednosti. Činjenica da će novac angažirati kraće, a da će dobiti isti iznos i glavnice i kamata, no rizik postoji i ne može biti 100% siguran u ishod kao ni oni koji su krenuli ranije.

[/quote]

a cijene od 2500 pa kaj trbo dići siću od 25kom

pa ko bi bu onda prodavao

New Report

Close