Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ja samo mogu reći da žene treba slušati na burzi i u biznisu. one su taj korektiv sigurnosti koji nama nedostaje jer reagiramo instinktivno, a one ipak odvagnu rizike. dobro ti žena kaže da ne kupuješ više ovo – previše si izložen. to i sam znaš dražene, ali te ipak ona mora podsjetiti jer je svjesna da su ti novci izgubljeni ako sve ode u p.m. (nadajmo se da ipak neće). stoga treba slušati ženske savjete oko burze pa će biti manje grešaka.
osim ako ti se žena bavi sa TA[lol]
Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com
U biti: nema!
Ovdje ima ipak dovoljno drugih argumenata, zašto bi cijena ove dionica trebala da raste – i možda na kraju ostvari i nacrtani "pattern"… [thumbsup]
ideja udruga svako uplati po 5000 kn * nas (zna draško broj)
i kad dobijemo u las vegas (ps delboy nomoj reći ženi)
@101
ne moraš odmah prodavati dionice da namiriš tih 5000 🙂
umjesto da prodaš 3×2050 i uplatiš 5000 ti daj jednu dionicu :)))
šalim se naravno..
Neznam baš koliko ima smisla raditi TA na nelikvidnim dionicama.
Ima smisla itekako za ubit vrime ako ti je dosadno.
Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!
ma to kolega caccone spušta cijenu da potvrdi onaj svoj crtež, prvo malo dole pa onda gore :))
moguce..idemo do donje stranice pa jako gore
Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.
koja vijest se ceka??? Mozda kad ce granit sunce ili mi nesto fali ovdje???
Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!