LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oce nas neko katapultirat? [pray]

Ako boga znas objasni sto ti pravci predstavljaju i zastu su bas te tangente uzete kao bitne (da ne govorim o proizvoljnoj derivaciji koju ima vrh).
Hvala,
Funky
[bye]

Tko? TS? [pray]

Ako boga znas objasni sto ti pravci predstavljaju i zastu su bas te tangente uzete kao bitne (da ne govorim o proizvoljnoj derivaciji koju ima vrh).
Hvala,
Funky
[bye]
[/quote]
neda mi se…imas temu TA pa gledaj…obrasci su vec znani ko ih treba….
da ne govorim o derivaciji o kojoj pricas…a ja je nevidim..
ps…boga neznam

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Hvala,
Funky
[bye]
[/quote]
ps…boga neznam
[/quote]
Samo ukratko:
NE POSTOJE OPCENITI OBRASCI ZA TA jer da postoje svatko bi znao sto mu je ciniti.
A drugo (cak i da je tocno sto želiš reci) koja je korelacija toga i promijene cijene promatrane dionice? Svaka dionica je kao zaseban covjek – gotovo uvijek druga prica i događaji.
Nisam bas neki vjernik ali opet zazivam boga u ovom sllucaju …
[pray]

Hvala,
Funky
[bye]
[/quote]
ps…boga neznam
[/quote]
Samo ukratko:
NE POSTOJE OPCENITI OBRASCI ZA TA jer da postoje svatko bi znao sto mu je ciniti. A drugo (cak i da je tocno sto želiš reci) koja je korelacija toga i rasta cijene promatrane dionice?
Nisam bas neki vjernik ali opet zazivam boga u ovom sllucaju …
[pray]
[/quote]
upravo tako….ja vidim sto vidim…mozda ti nis nevidis…a mozda ja vidim krivo…
samo vrijeme ce pokazat ko je vidio dobro…nemora znaciti da je bio i u pravu ili krivu
ovo je preslabo trziste za TA….uvjerio sam se xxxxxxx puta…likvidnost je vrlo bitna..
u svakom slucaju….trokut u padajucem trendu , klin u padajucem trendu…bla bla bla…
moje skromno misljenje je ako probije ide znatno gore…ako ne…ide dole…
pa to svi TA majstori govore….pa onda i ja zagovaram istu "filozofiju"
ako nece gore onda ce dole…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

fundament – tehnička

uvijek isključivo i samo fundament

tehnička bez pravog fundamenta ne vrijedi pišljiva boba

a kod nas ima fundamenata preko glave 🙂

www.lociraj-popust.com

nema ovdje TA jer je nelikvidnost prevelika.

...povijest se ponavlja...

da imamo samo par fondića koji vjeruju pravnoj državi bili bi na 4000 pa do 6000

ovako samo tu i zna se tko diktira cijenu

(da pdsjetim kad je sn kupovao onih 8000 kako je cijena padala)

"ako nece gore onda ce dole…"
Ako je to zaključak TA analize slažem se 100% … iako ponekad i stagnacija može biti opcija ….
[undecid]

Ja mislim da je faktor "supruga" problem…

Zaključio sam da nas ima dosta koji više ne smijemo kupovati (a time i dizati cijenu) radi mira u kući, jer da se npr samo mene pita začas bi odradili taj grafikon :)))

@drazenni
Opet si odmah primio 1% – sada vidim da i supruge budno prate ovaj forum! [lol] [lol]

ja samo mogu reći da žene treba slušati na burzi i u biznisu. one su taj korektiv sigurnosti koji nama nedostaje jer reagiramo instinktivno, a one ipak odvagnu rizike. dobro ti žena kaže da ne kupuješ više ovo – previše si izložen. to i sam znaš dražene, ali te ipak ona mora podsjetiti jer je svjesna da su ti novci izgubljeni ako sve ode u p.m. (nadajmo se da ipak neće). stoga treba slušati ženske savjete oko burze pa će biti manje grešaka.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close