LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tehnicki gledano ovdje moze biti svasta na ovoj razini…ak krene gore nema stajanja do 4000
za dole negledam….ipak sam ja klasa optimist…
[lol]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

tehnicki gledano ovdje moze biti svasta na ovoj razini…ak krene gore nema stajanja do 4000
za dole negledam….ipak sam ja klasa optimist…
[lol]

ovdje nema mjesta ni euforiji ni pesimizmu nego treba biti realan. ovi koji misle tužiti imaju još 4 mjeseca vremena da odluče, a ovi koji ne misle tužiti prepušteni su sudbini ZSE. Dakle- možda će dobiti 4000, a možda i 900 kuna po dionici, sve ovisi o svjetskim burzama i naravno o našoj likvidnosti koja je ipak poboljšana. Nitko ne spominje dokapitalizaciju i to je dobro jer ako do nje dođe i ako bude ograničenog karaktera, naje….li smo svi. zato bolje ne nadati se da ne ureknemo vlastite dionice. zasad ide pristojno…

...povijest se ponavlja...

http://www.poslovni.hr/vijesti/prihod-od-2157-milijuna-kuna-197255.aspx

http://www.poslovni.hr/vijesti/prihod-od-2157-milijuna-kuna-197255.aspx

super je to, ali ja ne želim biti dioničar firme gdje je većinski vlasnik SNHO. Želim ovu agoniju završiti unovčavanjem i to je to. Budućnost LRH otkada je preuzeta više me ne zanima niti najmanje. Samo čekam priliku da cijena dođe na meni prihvatljivu razinu da sve prodam jer ne želim biti žrtva kojekakvih pifova i sličnih sranja koje doživljavaju dioničari SNHO, KORF, VLHO i sličnih fondova.

Kolega "delboy", opcije za unovčavanje postoje!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Pa i ne bas ako ti je ulaz na 6k … a jednom je bas tako nesto delboy izjavio.
[bye]

[bye]
[/quote]

malo ste me zamijenili s nekim drugim. ja nisam u LRH ušao po 6000 nego po 2000, a pomalo sam smanjio prosjek davnih dana kad je cijena bila na oko 1000 kuna tako da mi je prosjek oko 1900. Šteta mi je sada prodavati pa čekam, ali nikako da dočekam, a na sudovima mi se ne da povlačiti uz neizvjesnu mogućnost izvršenja presude obzirom je grad opatija pred bankrotom. ali ajde, nek i mene ponovo ponese neki optimizam pa ću prodati i predati štafetu drugima koji imaju volje i živaca. ja ih više nemam. kako bilo, sad sam barem u malom plusu ovdje, a i to nije za odbaciti obzirom na crobex ispod 2000 bodova.

[bye]
[/quote]

malo ste me zamijenili s nekim drugim. ja nisam u LRH ušao po 6000 nego po 2000, a pomalo sam smanjio prosjek davnih dana kad je cijena bila na oko 1000 kuna tako da mi je prosjek oko 1900. Šteta mi je sada prodavati pa čekam, ali nikako da dočekam, a na sudovima mi se ne da povlačiti uz neizvjesnu mogućnost izvršenja presude obzirom je grad opatija pred bankrotom. ali ajde, nek i mene ponovo ponese neki optimizam pa ću prodati i predati štafetu drugima koji imaju volje i živaca. ja ih više nemam. kako bilo, sad sam barem u malom plusu ovdje, a i to nije za odbaciti obzirom na crobex ispod 2000 bodova.

[/quote]
Kolega, pa gdje je nestao onaj optimizam i polet? Jesmo rekli da treba čekati, jesmo, da li čekamo, čekamo, treba još samo malo strpljenja, upravni sud bi morao nešto uskoro odlučiti.

Kamelija, simbol Opatije!

nema kod mene više optimizma. dok ne vidim pomake, neće ga ni biti. samo umor od svega. upravni mi ništa ne znači. još taman posla da bi i on ukinuo odluku hanfe…to nitko ni ne očekuje, a opet postoji 1% šansi da se i to dogodi. ja sam imao druga očekivanja, ali se ona nisu dogodila. nema veze, čekam i dalje.

nema kod mene više optimizma. dok ne vidim pomake, neće ga ni biti. samo umor od svega. upravni mi ništa ne znači. još taman posla da bi i on ukinuo odluku hanfe…to nitko ni ne očekuje, a opet postoji 1% šansi da se i to dogodi. ja sam imao druga očekivanja, ali se ona nisu dogodila. nema veze, čekam i dalje.

Čekajte kolega, čekajte! I ja sam sa Vama već dugo ovdje.Vjerujem da će se neke stvari uskoro riješiti.A što se tiče bankrota Opatije, imaju dosta nekretnina u vlasništvu.Ne bojte se takvog
scenarija.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Pa kako netko tko ima 75661 dionicu trenutne trzisne vrijednosti cca 163 milje kuna moze biti siromasan??? Eto ako je to istina ja bi volio biti siromasan poput njih.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

oce nas neko katapultirat? [pray]

New Report

Close