izvješće je očekivano, dakle srednja žalost. vidi se iz aviona da bi dobit mogla biti puno veća, ali naravno – počelo je kreativno računovodstvo kakvo ovdje nismo navikli gledati jer državne firme ne kemijaju previše sa izvješćima. no – na žalost ovo više nije državna firma pa stoga ovo spada u domenu očekivanog. mogli su još smanjiti dobit, isto bi bilo. revalorizaciju valjda još ne planiraju raditi jer tko zna kakve su im namjere u pogledu podjele SNHo-a…sve u svemu – sve po starom. a mi i dalje čekamo godota.
"…Od prošlogodišnjih dobitnika ističu se Petrokemija, Liburnia Riviera Hoteli i Đuro Đaković, koji su lani odlično poslovali…."
osobno ću reći da nisam prezadovoljan sa izvješćem, jer su prihodi, u odnosu na ostale iz branše, podbacili
no, sa očekivanim podizanjem kvalitete objekata, i vjerojatno posljedičnim podizanjem cijena mislim da možemo očekivati dobru 2012
uz to imali smo jučer objavu da je najjači britanski turoperator proglasio HR kao europski broj 1 za odmor u 2012, a sličnu stvar je objavila i jedna njemačka agencija
još ako budu toliko pametni da se strateški odluče osim za wellness turizam i djelomično napraviti nešto slično Las Vegasu tj. otvoriti nekoliko exkluzivnih kockarnica, mislim da je budućnost neupitna
osobno ću reći da nisam prezadovoljan sa izvješćem, jer su prihodi, u odnosu na ostale iz branše, podbacili
no, sa očekivanim podizanjem kvalitete objekata, i vjerojatno posljedičnim podizanjem cijena mislim da možemo očekivati dobru 2012
uz to imali smo jučer objavu da je najjači britanski turoperator proglasio HR kao europski broj 1 za odmor u 2012, a sličnu stvar je objavila i jedna njemačka agencija
još ako budu toliko pametni da se strateški odluče osim za wellness turizam i djelomično napraviti nešto slično Las Vegasu tj. otvoriti nekoliko exkluzivnih kockarnica, mislim da je budućnost neupitna
to burke las vegas će biti kad dobijemo tužbu
pa koke kokice joj
mogu preporučiti iz prve ruke 🙂
http://www.lasvegastours.info/wp-content/uploads/2011/09/las-vegas-strip.jpg
Nekom se ne sviđa što cijena raste i ne želi Las Vegas u Opatiji pa evo nudi 20 komada po 100 kuna manje nego je kupovao SNHO. Čekaš godinu dana i prodaš za 5% manje ili samo trejdanje?
@draenni
Pa netko je uposlen samo s tim, da odmah kad zageda tvoj post već dava jedinicu (mislim, da mu je norma nekih 20 sekundi)… Sve jasno. [lol]
Nekom se ne sviđa što cijena raste i ne želi Las Vegas u Opatiji pa evo nudi 20 komada po 100 kuna manje nego je kupovao SNHO. Čekaš godinu dana i prodaš za 5% manje ili samo trejdanje?
vudri ga po piksi 🙂