U ovoj močvari sam do grla!
I ne kužim zašto mislite da netko namjerno rusi cijenu?
Da ima kupaca očito da je nebi mogao srušiti na ove razine sa ovako malo dionica!!
Umjesto da se ovdje žalimo na sve i svakoga trebamo kupovati i cijena neće padati!
Svako po 5 kom a koliko nas ima koji kukamo i cijena nebi padala!
Ovako smo svi mi @frenkie! Po forumu kupujemo stotine kom! Smiješni smo!!
ovakvo spuštanje je bilo samo samo kad je sn pokupio onih caa8000
mi tu nemožemo nikaj problem je što nema nikakvog fonda ili jačeg
igrača da se brani ovak može opet na milju
Kad već spominjete fond primjetio sam da je onaj mirovinski Royal dokupio 10 kom nedavno..
Da, nažalost fondova nema nigdje, a u LRH bi ćak i mogli ulagati, TK je i sa ovom cijenom 450 mil ..
No možda je mali FF za fondove? Morat ćemo sve sami kao i dosad
Ima istine i u ovome što gazda kaže, da vidimo koliko nas je 🙂
Ako vjerujemo gdje smo onda?
A od HANFE rješenja ništa do novog šefa!
Ovom samo kad je u pitanju Snho treba 5 mjeseci za odgovor!?
Brate, il je il nije nek kaže i gotovo!
Il je možda i on sa Matom po Mirogoju šetao, ga ha!!
I dosta mu! Ne misli se vise ni kandidirati!!
Da ima kupaca očito da je nebi mogao srušiti na ove razine sa ovako malo dionica!!
Umjesto da se ovdje žalimo na sve i svakoga trebamo kupovati i cijena neće padati!
Rušio namjerno ili ne, ne pada mi na pamet žrtvovati svoje novce i izvući deblji kraj. Ovo može na 500 bez problema tako da je najpametnije čekati i dokupiti kad krene prema gore i to za ozbiljno. više nema smisla braniti cijenu. ja sam branio u prošlom padu kupovavši po 1300, a onda je palo ispod 1000. Sad sam se opametio. Neka ju ruše na 1 kunu, moje dionice dobiti neće.
Ako ide novo preuzimanje (prodaja nekom trećem ilil bilokoja radnja koja bi z aposljedicu imala obvezu javne ponude) onda je bitno da cijena bude što niža jer je zbog obveze javne ponude iznos za ostale dionice (od nas malih) manji pa nećemo prodati a njemu iskreno niti ne trebaju u tom trenutku.
[bye]
Ako vjerujemo gdje smo onda?
A od HANFE rješenja ništa do novog šefa!
Ovom samo kad je u pitanju Snho treba 5 mjeseci za odgovor!?
Brate, il je il nije nek kaže i gotovo!
Il je možda i on sa Matom po Mirogoju šetao, ga ha!!
I dosta mu! Ne misli se vise ni kandidirati!!
[thumbsup] Istina, HANFA je debelo umočena kad je u pitanju SNHO. Stopirali su rast cijene LRH kad je bilo najvaznije da bi nakon toga donijeli riješenje o tromjesečnom prosjeku. Tu su uštedjeli SNHOu milijune. Čime ih je zadužio Darko Ostoja, mozda i to netko nekada istraži!!!
Predlažem sastanak udruge malih dioničara nakon novogodisnjih blagdana na kome bi raspravili ovu mogućnost. Ja sam spreman izdvojiti 30K kn; ako nas se skupi 20-ak mozda mozemo nesto i napraviti. Meni se cini da se cijena se ponovo stima za neko preuzimanje.
Ne znam tko si ti i uopce me ne interesira. Ja sam kupio sav onaj promet od nekih 49 komada kad sam i rekao. I jos cu kupovat ne boj se. I sto te briga gdje ti je cijena. Ako zelis visu cijenu da izadjes ponudit cu ti kupoprodaju mimo burze za cijenu mnogo prihvatljiviju od ove trenutne. Ne trebas nagovarat ljude da kupuju po 5 komada.
opet uljepšavanje za kraj. kakve su to igrice da mi je znati? jel to stvarno netko ruši namjerno ili netko prodaje jer mu je potrebno za liječenje ili netko ruši ,a naši dižu ili nešto deseto…tko će ga znati…