Svoj su amaterizam dokazali i u nekim drugim stvarima.. Na žalost nije tako samo sa lokalnim političarima i nacelnicima, proteže se to puno vislje
No kad smo vec kod te izmjene zakona, tj prijedloga te izmjene iz 2/2010. Ne čini li vam se da je taj prijedlog a znamo da je došao od samog Linica, a u obrazloženju je napisano da se isti predložen bas zbog LRH zapravo najveći dokaz da Opatija je u obvezi. Zašto mijenjati zakon i tražiti retroaktivn primjenu ako ga nisi prekršio?
Svoj su amaterizam dokazali i u nekim drugim stvarima.. Na žalost nije tako samo sa lokalnim političarima i nacelnicima, proteže se to puno vislje
No kad smo vec kod te izmjene zakona, tj prijedloga te izmjene iz 2/2010. Ne čini li vam se da je taj prijedlog a znamo da je došao od samog Linica, a u obrazloženju je napisano da se isti predložen bas zbog LRH zapravo najveći dokaz da Opatija je u obvezi. Zašto mijenjati zakon i tražiti retroaktivn primjenu ako ga nisi prekršio?
Good point!
[thumbsup]
Iz subotnjeg YUtarnjeg lista:
Josipović: S radom policije i sudova ne smije se kalkulirati uoči izbora
Svim ću se snagama boriti da dođe vrijeme kada policijski i pravosudni rad neće biti dio predizbornih kalkulacija – kaže predsjednik.
Za Opatiju, LRH i TS Rijeka nije čuo jer bi sigurno reagirao…. Ili možda nije dobro shvatio 10-ak pisama koje je dobio na svoju adresu gdje se ljudi žale da je proces sustavno stopiran od lokalnih moćnika.
[thumbsup]
Znam da župan Komadina nije predmet ove teme, ali zbog njega mnoge stvari u sporu malih dioničara LRH pred TS Rijeka su tu gdje su. Evo izjave (koja pored nekolicine nam već znanih) još jednom fino ocrtava lik i djelo župana Komadine:
Tržnice se ne bi privatizirale da nije bilo zakona koji je to omogućio. U takvoj situaciji svatko koristi priliku, sigurno biste i vi. Pa pogledajte Novi list – je li trebalo privatizirati medije?
Ne znam da li je više smiješno ili žalosno imati ovakav slijed razmišljanja i participirati u vlasti.
pa šta se čudiš
pažljivo pročitaj izjavu predsjednika
…. pa to vrijedi samo u predizborno vrijeme
požuri sa pismom dok nije kasno [bye]
stvarno tužno tuga me je obuzela kakva je kupnja
ovo može biti samo jedno hanfa naja sud naja
linić će da nam naj
stvano kakav kraj nakon tolikih godina
@funky
Ma svi ga ovdje obozavamo 😉
Bas sam dobio SMS iz Opatije sa citatom iz gradskog lista "Opatija". Gradonačelnik Dujmic :
" Ja podsjecam sve vjecnike a i građane ovog grada da je obaveza ovog grada još uvijek vazeca od HANFE, da mi moramo dionice platiti po 6.000 kuna "
Valjda time pravda poskupljenje najamnina lokala ili 20-30 mil koje su izgubile kvarnerske opcine u Credo banci. Stvarno bi građani trebali jako dobro razmisliti koga zaokružuju na listama
Vjerojatno ste vidjeli … ali za one koji nisu…
Nakon pada LRH, danas SNHO -9,02%. S naznakom da je kod nas pad na 1 dionici i prometu od 1590 Kn dok je kod njih to bilo na 456 dionica i cca 60.000 Kn.
I dalje mislim da to ne znači ništa ali neka drhtava rukica će vjerojatno kliznuti … sretno joj bilo!