LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svoj su amaterizam dokazali i u nekim drugim stvarima.. Na žalost nije tako samo sa lokalnim političarima i nacelnicima, proteže se to puno vislje

No kad smo vec kod te izmjene zakona, tj prijedloga te izmjene iz 2/2010. Ne čini li vam se da je taj prijedlog a znamo da je došao od samog Linica, a u obrazloženju je napisano da se isti predložen bas zbog LRH zapravo najveći dokaz da Opatija je u obvezi. Zašto mijenjati zakon i tražiti retroaktivn primjenu ako ga nisi prekršio?

Svoj su amaterizam dokazali i u nekim drugim stvarima.. Na žalost nije tako samo sa lokalnim političarima i nacelnicima, proteže se to puno vislje

No kad smo vec kod te izmjene zakona, tj prijedloga te izmjene iz 2/2010. Ne čini li vam se da je taj prijedlog a znamo da je došao od samog Linica, a u obrazloženju je napisano da se isti predložen bas zbog LRH zapravo najveći dokaz da Opatija je u obvezi. Zašto mijenjati zakon i tražiti retroaktivn primjenu ako ga nisi prekršio?

Good point!
[thumbsup]

Iz subotnjeg YUtarnjeg lista:
Josipović: S radom policije i sudova ne smije se kalkulirati uoči izbora
Svim ću se snagama boriti da dođe vrijeme kada policijski i pravosudni rad neće biti dio predizbornih kalkulacija – kaže predsjednik.

Za Opatiju, LRH i TS Rijeka nije čuo jer bi sigurno reagirao…. Ili možda nije dobro shvatio 10-ak pisama koje je dobio na svoju adresu gdje se ljudi žale da je proces sustavno stopiran od lokalnih moćnika.
[thumbsup]

Piši mu ponovo, da ga podsjetis!!!

Možda ti sad odgovori [thumbsup]

Znam da župan Komadina nije predmet ove teme, ali zbog njega mnoge stvari u sporu malih dioničara LRH pred TS Rijeka su tu gdje su. Evo izjave (koja pored nekolicine nam već znanih) još jednom fino ocrtava lik i djelo župana Komadine:
Tržnice se ne bi privatizirale da nije bilo zakona koji je to omogućio. U takvoj situaciji svatko koristi priliku, sigurno biste i vi. Pa pogledajte Novi list – je li trebalo privatizirati medije?

Ne znam da li je više smiješno ili žalosno imati ovakav slijed razmišljanja i participirati u vlasti.

pa šta se čudiš

pažljivo pročitaj izjavu predsjednika

…. pa to vrijedi samo u predizborno vrijeme

požuri sa pismom dok nije kasno [bye]

stvarno tužno tuga me je obuzela kakva je kupnja

ovo može biti samo jedno hanfa naja sud naja

linić će da nam naj

stvano kakav kraj nakon tolikih godina

@funky

Vaš link

Opet malo o Funkyeovom ljubimcu 🙂

Meni se ćini da će to jednom ipak sve izaći na vidjelo..

@101

treba se ugledati u sindikaliste 3.maja, nemaju dlake na jeziku po pitanju linića

Vaš link

bid nam dramatično jača iz minute u minutu

euforija

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

@funky

Vaš link

Opet malo o Funkyeovom ljubimcu 🙂

Ako je on samo moj ljubimac, onda nešto ne štima.
[undecid]

@funky

Ma svi ga ovdje obozavamo 😉

Bas sam dobio SMS iz Opatije sa citatom iz gradskog lista "Opatija". Gradonačelnik Dujmic :
" Ja podsjecam sve vjecnike a i građane ovog grada da je obaveza ovog grada još uvijek vazeca od HANFE, da mi moramo dionice platiti po 6.000 kuna "

Valjda time pravda poskupljenje najamnina lokala ili 20-30 mil koje su izgubile kvarnerske opcine u Credo banci. Stvarno bi građani trebali jako dobro razmisliti koga zaokružuju na listama

Vjerojatno ste vidjeli … ali za one koji nisu…
Nakon pada LRH, danas SNHO -9,02%. S naznakom da je kod nas pad na 1 dionici i prometu od 1590 Kn dok je kod njih to bilo na 456 dionica i cca 60.000 Kn.
I dalje mislim da to ne znači ništa ali neka drhtava rukica će vjerojatno kliznuti … sretno joj bilo!

New Report

Close