LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@drazenni

možda im ne treba puno niža cijena, al je očito da ne smije biti ni puno viša, ha ha

btw imaš li namjeru biti na skupštini SNHO ako si uopće dioničar tamo [smiley]

Nisam dioničar SNHO, sukob interesa u mojoj glavi

Kupovao sam dionice SNHO i KORF kad se glasno počelo pričati o nagodbi i prodao kad su nesto narasle.. Moja ideja je bila duuuugorocno ulaganje u LRH a ne tuzakanje po sudovima, pa čak da je i Opatija objavila ponudu.. No s obzirom na razvoj situacije nisam bas siguran da želim ostati suvlasnik sa Opatijomj i SNHO jer su i jedni i drugi pokazali sto misle o malima. Dok se ne počnu poštovati pravila igre ili dok ih na to ne natjeramo i dalje će se mali dionicari smatrati nuznim zlom i ovcama za šišanje.. Ne razumijem zašto netko ne koristi taj potencijal, siguran sam da je puno bolje biti financiran od zadovoljnih malih dionicara nego banaka..

Po pitanju cijene, možda samo ne žele riskirati da im Hanfa nesto ne izvuce iz sesira, ide im to u zadnje vrijeme.

Po pitanju cijene, možda samo ne žele riskirati da im Hanfa nesto ne izvuce iz sesira, ide im to u zadnje vrijeme.

Vaš link

Ili DORH, njima ide još bolje..

Ispada da bi bilo najpametnije bilo cijelu pretvorbu i privatizaciju proglasiti ratnim profiterstvom pa ispočetka ko ’48. Šalim se malo ali vidim da je u Srbiji npr poništena jedna trećina ugovora o privatizaciji, a bojim se da bi i kod nas tako nekako bilo da se tome neko ozbiljno posveti..

Iako je ova tvoja argumentacija ‘fundamentalno potkrijepljena’ čini se da idemo prema tvojim targetima!!

Čitam u današnjem Jutarnjem preko cijele str br 6 Svadja teška 700 mil kn o Osoji i Juhn.
Kaže u tekstu podjela na nonnullus 383,4 mil kn sto su u sustini dionice LRHa!!!
Koliko onda po tome vrijedi LRH i koliko po dionici?

Lijepo sam naveo 1200-1300 kn prije nekoliko dana,jer je bilo pročito da se vode bitke za navedenu dionicu ,i cilj je što niža cijena.
[/quote]

dobro pa se ja uvijek ogradim:

"Obićno kad se vode bitke za neku dionicu ista raste, ali eto budući je kod nas sve naopako 🙂 "

@ frenkie

Evo 100 kom na prodaji na 1800!

Sad si ti na redu, ha ha [rolleyes]

@ lacoste
@ gazda joza

Hoćete reći da:
Sadašnji paket od 187.144 tj. 61,84% će dobiti novog vlasnika i neće se dijeliti?
Neki novi d.d. tj. nonnnullus će postati vlasnik?
I spuštaju je samo zato da bi cijena odgovarala vrijednosti koja je dogovorena za nonnullus?

Manipulacija je svakako očita, sumnjam da se netko sad odjednom sjetio da bi prodao kojih 200 komada (a i više) debelo ispod cijene koja je nuđena u preuzimanju.

@ frenkie

Evo 100 kom na prodaji na 1800!

Sad si ti na redu, ha ha [rolleyes]

Toliko vec,a imam i osjecaj da cu uzest jos 200 komada za iste pare koje sam planira potrosit.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

@ lacoste
@ gazda joza

Hoćete reći da:
Sadašnji paket od 187.144 tj. 61,84% će dobiti novog vlasnika i neće se dijeliti?
Neki novi d.d. tj. nonnnullus će postati vlasnik?
I spuštaju je samo zato da bi cijena odgovarala vrijednosti koja je dogovorena za nonnullus?

Manipulacija je svakako očita, sumnjam da se netko sad odjednom sjetio da bi prodao kojih 200 komada (a i više) debelo ispod cijene koja je nuđena u preuzimanju.

kolega podijelite 383,4 mil sa brojem dionica 187.144+11.342 (ovih 11342 su prava na dionice od države) i dobijete 1931 kunu, dakle prebacuje se po 1931 kunu.. Ali nije tako jednostavno, precizno sam vam napisao gore.

stanje suda od tamo inf. cure

kolega podijelite 383,4 mil sa brojem dionica 187.144+11.342 (ovih 11342 su prava na dionice od države) i dobijete 1931 kunu, dakle prebacuje se po 1931 kunu.. Ali nije tako jednostavno, precizno sam vam napisao gore.

Htio sam da kolege malo objasne kako su došli do 1200-1300 kn, po kojoj to logici.. no nije niti bitno, netreba na to više trošiti snagu jer to očito nije direktni razlog spuštanja cijene.

Ostaju vijesti sa suda, kako kaže kolega 101. Ili možda nekakva priprema terena za nešto treće?
Spuštanje vrijednosti dioničkih društava je nažalost jako IN, a onda se vrijednosti kompenziraju sa strane, bez malih dioničara.

bu nas opet stjerali u margine
darko svaka čast samo je pitanje kaj ante dela
iako je sumnjivo kako je sve to prošlo nagodba ponuda

kak je tak je na 1717kn

New Report

Close