Ako ta Ksenija kontrolira 25% imovine sn holdinga, u svim tim makinacijama, koliki bi zbroj vlasništva nad LRH imali mali dioničari +Opatija + Ksenija? Vjerovatno zbrajam nezbrojivo.
Ako ta Ksenija kontrolira 25% imovine sn holdinga, u svim tim makinacijama, koliki bi zbroj vlasništva nad LRH imali mali dioničari +Opatija + Ksenija? Vjerovatno zbrajam nezbrojivo.
Što znači "mali dioničari"?
Da nema Dražena i njegovih akcija niš ne bi bilo od te "grupe". Znam da će nekima to malo teško pasti ali tako je … i tako to ide jer se ljudi ne znaju organizirati te bez pravih vođe niti jedna stvar ne uspijeva.
Hvala bogu mi imamo lidera koji ima viziju i znade to pretočiti u konkretne korake.
[thumbsup]
Ma ja razmišljam kad bi se grad Opatija+mali dioničari+Ksenija odlučili prodati nekome trećem, da li bi skupili preko 50% lrh?
Imamo par problema..
Opatija ne može ništa sa dionicama: 25%+1
Mali imaju 9,41%
A KJB ako ima 25% od 65,58% to je 16,39%
Dakle matematički bi imali više od 50%, precizno 50,81%
Ali kako sam ja sad shvatio u ovoj novoj kombinaciji sve dionice LRH idu u Nullnulus (ili kako već) i to bi išlo Ostoji a ostala imovina valjda Kseniji..
S obirom na ovaj clanak:
Vaš link
i podjelu u omjeru 75:25 za Ostoju. Rekao bih da ce Juhn ici samo udjel u Lux ulaganja.
Imamo par problema..
Opatija ne može ništa sa dionicama: 25%+1
Mali imaju 9,41%
A KJB ako ima 25% od 65,58% to je 16,39%
Dakle matematički bi imali više od 50%, precizno 50,81%
Ali kako sam ja sad shvatio u ovoj novoj kombinaciji sve dionice LRH idu u Nullnulus (ili kako već) i to bi išlo Ostoji a ostala imovina valjda Kseniji..
Pa ako ovo čitaju Dujmićevi i Kseniji ljudi, možda konačno nešto pametnog padne na pamet!
Osobno mišljenje je da koliko je god to dobra ideja, mislim da Ostoja ima dosta “malih dioničarskih” glasova kod sebe tako da ovo nije moguće realno izvesti.
Ili kako god drugačije ali ne mogu vjerovati da bi Ostoja ovako glupo (kao neki) odigrao ovaj korak i ugrozio svoju poziciju … Nekako mi stvar ne pije vodu-preveliki je to mačak.
Pa ako ce LRH Ostoji meni se to čini dobra vijest
Čovjek sve daje da mu LRH ostane
Jadan, to sada ništa ne vrijedi pa ce on to uzeti
A daje sve ostalo svoje blago
Il vrlo glupo il možda mudro??? [cool] [wink]
kolega funky, nikako da docekamo granića na sudu
Ma bude on već nekako … ako ništa ono na već poznati način: Pola meni, pola tebi pola Bagi!
vjerovatno je i ovdje bilo tako nekako al’ eto vidaković je vidio samo sanadera i suprugu a Granića nije vidio na zadnjem sicu kako liže sladoled jer je nizak
🙂
ponuda se povećava da nije neka informacija sa
upravnog procurila ili nastaje bežanija pred crvenima