Možda je kupio prije neki dan po 1900 pa mu voda ušla u uši [smiley]
Upravo tako.Prosli tjedan mi pobjegla samo jedna dionica kako sam i napisao odnosno pomeo sve do 1907. Za mene jako prihvatljivo.Cilj je skupit 200njak komada.Racunica je jasna.100-200 kuna gore dole ne znaci nista.Svatko tko zna racunat kuzi da na ovoj cijeni toliko refa na kamati u manje od 3 mjeseca.
1. činjenica je da se cijena strogo kontrolira.
2. činjenica je da cijena gotovo uvijek padne u odnosu na prethodni dan, a onda netko to "uljepšava" na kraju dana tako da kupi 1 komada po ask-u (osim onih par dana euforije)
3. činjenica je da ćemo se ovdje načekati
4. činjenica je da je svijet opet u problemima i da burze padaju, pa bi mogli i mi
5. u posljednjem je odgovor na pitanje po koliko ovo kupovati? nemam pojma, ali ne pada mi na pamet da se krcam ovime jer imam je i previše (ijedna dionica ovoga je previše kad znamo tko je s druge strane okidača, ali što mogu kad sam bio glup i vjerovao fundamentima)
6. pritisak na cijenu je očit, a istresanje također čim netko stane na bid na većoj cijeni – zato ponavlajm: ne dajte bagri da se bogati na naš račun.
7. ne znate tko prodaje pa šutite. moguće da je netko od nas, moguće da nije. ljudi imaju svoje granice. možda je nekome dopizdilo čekanje pa prodaje i ide dalje. tko zna – nisu svi poput nas (glupana).
8. što nam vrijedi da je hanfa otvorila postupak. mene 2500 ne zadovoljava, ali većinu vas očito da. no, teško će biti dokazano zajedničko djelovanje zbog sukoba ostoje i ksenije, no pričekajmo. ja se samo bojim potezatelja konaca, posebno jedne fine dame iz jedne fine države.
Ma , umorilo me sve. Oprostite na dozi pesimizma u mojim postovima. Muči me što ću u roku od 6 mjeseci morati odlučiti: tužba ili pušiona. To mi teško pada.
Skidam kapu!
Ako sam ikad sto rekao sumnjajuci u tebe – zaboravi!
Kupujes LRH zato sto fundamentalno vrijedi i spreman si čekati, il vjeruješ u pravno rješenje koje ce biti pozitivno rjeseno za male dioničare???
Sretno! I nemoj posustati … u kupovini ….
Upravo tako.Prosli tjedan mi pobjegla samo jedna dionica kako sam i napisao odnosno pomeo sve do 1907. Za mene jako prihvatljivo.Cilj je skupit 200njak komada.Racunica je jasna.100-200 kuna gore dole ne znaci nista.Svatko tko zna racunat kuzi da na ovoj cijeni toliko refa na kamati u manje od 3 mjeseca.
u temelje i građevinu se bas ne razumin,ali se razumin u trgovinu pa pomalo kupujem sa 65% popusta na cijenu,a mozda i jeftinije.Cini mi se kao dobar posal,a s drugu stranu ti novci mi ne trebaju iducih 5 godina( u toliko vremena se nesto da rijesit cak i u ovakvoj kilavoj drzavi ).Sto se tice sarkazma necu posustat jer me tudji savjeti u zivotu nikad nisu impresionirali.
7. ne znate tko prodaje pa šutite. moguće da je netko od nas, moguće da nije. ljudi imaju svoje granice. možda je nekome dopizdilo čekanje pa prodaje i ide dalje. tko zna – nisu svi poput nas (glupana).
Delboy,
odi u skdd, kupi CD (za simboličan iznos) i onda nakon nekog vrmena (recimo 15 dana) još jedan za usporedbu. Do u lipu ćeš znati tko prodaje.
[thumbsup]
kolege vidi se da smo bez municije
pa nije 100 komada malo na cijenu oko 1900i kusur
tko god prodaje stisao nam je mu..
ja i sam neznan koliko vridi 2250 2500 ili 6000 ta nas je to ipak
neostvareni san i zato dečki sanjajte
http://www.poslovni.hr/vijesti/ostoja-pobijedio-kseniju-juhn-razlaz-u-prosincu-190621.aspx
Stalno se nešto raspetljava pa ce valjda i LRH jednog dana [pray]
Evo komentar najavljene podijele SNHO
Sto se tiče onih 2500 kuna sto je spomenuo delboy, jasno je da to nebi zadovoljilo većinu jer ako netko nije prodao po 2250 sumnjam da će po 2500 ali eto netko sada nudi 50ak komada po 1800-1900 sto će reci da bi se moglo u kratkom roku zaraditi vise od 35%
No izgleda da se ne vjeruje da bi Hanfa mogla to odrediti? To sto su Ostoja i Ksenija sad u svađi nema veze sa ovim slučajem od prije godinu dana. Tada nisu bili u svađi.
Tu su stvari jasne. Osoba je otpustila dionice za vrijeme odobravanja ponude i to je napravila po cijeni većoj nego je bila ponuda. Osoba je definitivno povezana osoba po vise kriterija sa SNHO a na hanfi je da utvrdi radi li se o zajednickom djelovanju. Ne znam samo zašto im treba toliko vremena? Ili je ili nije pa ne vidim sto se tu nesto puno mora istraživati.
Ne bih bio u kozi dionicarima iz SNHO-a u ovom trenutku.
A pitanje za nekoga tko je ovdje pitao vezano za cijenu dionice LRH-a:
Ako Ksenija prodaje svoj dio za 500 Kn po dionici a trenutačna cijena je 140 Kn, kako to da nema rasta? Iako je to 25% a ne 25%+1 dionica (ili za Kunsta skraćeno 26%) opet je cijena višestruko veća nego na tržištu.
[shocked]
ma prava je šteta što nije se iskoristila prilika sa preuzmanjem sn
čo mate duvnjak svi su zakazali a bome se ni oporba nije bunila kakav mulj
pa da opatija izbjegne obvezu ovako bude čupavo bojim se da
pijetlovi budu radili sve po zakonu
i na kraju
i sve po zakonu
poslušajte đoleta
nelomite mi bagrenje
kaj te ljudi ne vole
a moji kikaći samu ujutro patka frku glede
Ne bih bio u kozi dionicarima iz SNHO-a u ovom trenutku.
A pitanje za nekoga tko je ovdje pitao vezano za cijenu dionice LRH-a:
Ako Ksenija prodaje svoj dio za 500 Kn po dionici a trenutačna cijena je 140 Kn, kako to da nema rasta? Iako je to 25% a ne 25%+1 dionica (ili za Kunsta skraćeno 26%) opet je cijena višestruko veća nego na tržištu.
[shocked]
vidjet cemo prvo sta ce biti na skupstini, i zadnji put je sve bilo pipremljeno pa na kraju nije proslo..
realno SNHO vrijedi puno više nego je sad cijena na burzi.. zbrojite ovo sto se dijeli (po knjigoodstvenoj) pa ispadne nekih 250 kn po dionici a mislim da je svakom jasno da samo LRH vrijedi toliko, dakle 500 kn je vjerovatno realno ako bi ona prodavala. No ako je ona svoje dionice i prodala po 500 kn to ne znaći ništa drugim dioničarima. Budući da po PD ona ima 19,5% tako bi utržila nekih 300 mil