LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa super ja ga osobno molim da stavi jos bar 100-200 dionica po 1800.Meni je ta cijena prihvatljiva.

evo prijatelju možeš kupovati i po 1720 [bye]

Pa njemu je prihvatljiva cijena od 1800, nikada nije kazao, da mu je prihvatljiva 1720! [lol]

gluposti pričate, pa čovjek je sam stavio na prodaju onih 19 komada i sada druka malo za kupnju…..
da je mislio kupovati ne bi ništa ni pisao nego lupio po kupnji,,,,, [proud]

Možda je kupio prije neki dan po 1900 pa mu voda ušla u uši [smiley]

a još bi mu bilo prihvatljivije kupiti (pardon prodati) po 1900.
jedino u cijeloj priči ne razumijem ove što kupuju po ovim cijenama i time nagrađuju one koji napuštaju ovaj brod (koji tone). kome se prodaje, neka da s popustom. ali dobro, svatko kroji svoju sudbinu.

...povijest se ponavlja...

Na prometu od desetak komada bilo koje pa i ove dionice, ne govorimo o pravoj cijeni već o stanju tržišta i debeloj kontroli iste!

Svakom nešto nije jasno i to je super, ha ha!

Meni nije jasno tko prodaje!!

I na koliko bi trebalo kupovati g Delboy???

Nitko od nas koji nismo prodali u ponudi nema interes da pada dionica i osim neke sitne potrebe nitko od nas nije prodavao. Međutim drži se presing prema dole i netko "smanjuje" cijenu iz nekog razloga.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

zna se tko može grad

Istina! U pravu si vjerojatno!
Mala je vjerojatnost da je ovo prirodno!
Možda ipak carski rez!!??!!

Nije ovo jedina dionica na kojoj mi baš nije jasno stanje na burzi.. ne vjerujem da se netko i dalje usudi kontrolirati cijenu, tim više ako hanfa zadnje takve poteze upravo proučava. No nisam vjerovao niti kada su to mnogi za vrijeme ponude to pisali po forumima pa sad ispada da je toga ipak bilo..

Nitko ne komentira činjenicu da je Hanfa otvorila postupak?

u pravilu znači ako se postupak dobije
dobije se sada keš a kasnije a na tužbi razlika cijena

New Report

Close