LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj ask mi se cini kao odgovor na jucerasnje gostovanje Drazena u TV Bujici, nastoji se obeshrabriti male dionicare ali ne znam čemu sve to…oni koji su unutra već su se pomirili s činjenicom da moraju na sud te je ovo bespotrebno.

točno….prometa više i nema. Trgovalo se dok SNHO nije spustio cijenu na nivo koji njima odgovara, poslije toga je sve stalo. Oni koji su unutra ne trguju jer očekuju presude u svoju korist, samo se poneko istrese na bid sa par komada ( da se možda pokrije kućni minus ili sl )……..

Prodaja na 1800 i nitko ni to nr želi

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Prodaja na 1800 i nitko ni to nr želi

kako neće? pa evo ovaj što nudi po 1830 uzeo je 1 po 1850 da vas motivira na kupovinu upravo njegovog paketića. jadno, prejadno. na šta smo spali s ovim biserom kvarnera…..

...povijest se ponavlja...

ovaj sa 20 komada(sada 19) da je pametan proda bi ovo po 1500 i zavrsija ovu pricu.Ne kuzim ove sa nalozima od jedne ili dvije dionice pa provizija im je minimum 50 kuna tako da ne kuzim sto dobivaju sa nalozima od po jednu ili dvije dionice.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

ovaj sa 20 komada(sada 19) da je pametan proda bi ovo po 1500 i zavrsija ovu pricu.Ne kuzim ove sa nalozima od jedne ili dvije dionice pa provizija im je minimum 50 kuna tako da ne kuzim sto dobivaju sa nalozima od po jednu ili dvije dionice.

Opet ponavljam da velikim igračima (Ostoja) 50 Kn ne predstavlja ništa jer je ovo milijunska igra.
TO NE PRODAJU MALI!

Pa super ja ga osobno molim da stavi jos bar 100-200 dionica po 1800.Meni je ta cijena prihvatljiva.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Da si ti kapacitet za 100-200 kom kupio bi odmah ovih 20 [rolleyes]

i zato pssst …..

dosta je bilo kupovine za ovu sedmicu . Izmakla mi je samo jedna dionica,a vremena za kupnju jos uvijek ima. Javim ti kad ponovno odlucim mest. A o tome koliki sam ja kapcitet mozes znati tek nakon uvida u moju godisnju poreznu prijavu.

Ne moras mi javljati! Necu ti se postaviti!
A o stvarnoj namjeri kupnje 100 kom se ne piše po forumu nego se pokazuje na burzi!!
Sve ostalo je priča za malu djecu [smiley]

gazda nemo tako oštro
nemam baterije još prijatelju

gazda nemo tako oštro
nemam baterije još prijatelju

baš si poduzetan, ha ha

živio ti nama još 101 godinu [thumbsup]

New Report

Close