Eto spominju i nas 🙂 naravno u smislu da smo lopovi koji ne trebaju dobiti ništa jer smo imali povlaštene informacije 🙂 SN je čist, grad i općine su čisti, jedino su mali dioničari i HANFA problem, ali to se da riješiti ako nas sudski uklone 🙂 jer to je javni interes… fascinantan je to način razmišljanja, i nade da ćemo svi ako se to dogodi sjediti skrštenih ruku i dozvoliti da nas oderu.
Oni koji nisu mogli pratiti večeras ima sutra repriza u 12.30
Imate i live streaming na Vaš link
Sutra sam na putu pa ću snimku vjerovatno dobiti tek slijedeci tjedan..
Bravo Dražene za izlaganje u Bujici – svaka ti čast! Samo šteta što emisija ne traje 2 sata… [proud]
Bravo Dražene za izlaganje u Bujici – svaka ti čast! Samo šteta što emisija ne traje 2 sata… [proud]
Da vrijeme proleti.. Imao sam još par stvari za reci ali nije bilo vremena. Tema je ipak bila vise politička i ovaj nas spor sa opatijom nije im bio zanimljiv, no to bi bilo teze i komentirati jer ipak se radi o sporu koji je u tijeku pa bi jako morao paziti sto pričam da se ne zaletim i ne kažem nesto sto stvarno o svemu mislim 😉
No mi nastavljamo po starom, manje price vise rada.. Pripremamo još neke stvari, istrage i dorha se ne bojimo, čak dapače, ukoliko ima nekih mutnih stvari sto prije isplivaju to bolje..
Ja sad dosta dajem i na hanfin postupak jer mislim da bi bilo fer i da se to sto prije rascisti
Lijepo odrađeno kod Bujanovića [thumbsup]
Dosita je brz ovi sa hidden nalogom na bidu! Samo sekund nakon promjene naloga već me preskaće..
Samo se vi nadbidavajte za jednu lipu, a jedan četvrtak će Hanfa reci dosta… 😉
Mislim da bi zapravo čim se objavi neka obveza za preuzimanje trebala zabraniti trgovina dok ponuda ne bude objavljena.. ( mi bi se nacekali 😉 ) no barem bi onda svima bilo sve jasno.. Nebi se cudili sad u Opatiji zašto je cijena sa 6000 pala na 1900 i postavljali besmislena pitanja zašto oni moraju ponuditi 6000 a SNHO 2250. Uz to odmah po neobjavljivanju ponude poslati sve u DORH jer ionako to na kraju tamo završi ali onda vec bude kasno. Pogledajte spisak neobjavaljenih ponuda u hr..
Ovako imamo zakon koji poštuje samo onaj koji želi i praktično bez ikakvih posljedica.
Dosita je brz ovi sa hidden nalogom na bidu! Samo sekund nakon promjene naloga već me preskaće..
Samo se vi nadbidavajte za jednu lipu, a jedan četvrtak će Hanfa reci dosta… 😉
Mislim da bi zapravo čim se objavi neka obveza za preuzimanje trebala zabraniti trgovina dok ponuda ne bude objavljena.. ( mi bi se nacekali 😉 ) no barem bi onda svima bilo sve jasno.. Nebi se cudili sad u Opatiji zašto je cijena sa 6000 pala na 1900 i postavljali besmislena pitanja zašto oni moraju ponuditi 6000 a SNHO 2250. Uz to odmah po neobjavljivanju ponude poslati sve u DORH jer ionako to na kraju tamo završi ali onda vec bude kasno. Pogledajte spisak neobjavaljenih ponuda u hr..
Ovako imamo zakon koji poštuje samo onaj koji želi i praktično bez ikakvih posljedica.
[/quote]
vidi tata ga preskočio za 10kn stvarno smo ko ž…..