LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OTV – TV Bujica – 20.05

tema: LRH

Pripremam neke materijale pa sam naišao na ovo:

Vaš link

Prezentacija Dujmića za pressicu od neki dan

Eto spominju i nas 🙂 naravno u smislu da smo lopovi koji ne trebaju dobiti ništa jer smo imali povlaštene informacije 🙂 SN je čist, grad i općine su čisti, jedino su mali dioničari i HANFA problem, ali to se da riješiti ako nas sudski uklone 🙂 jer to je javni interes… fascinantan je to način razmišljanja, i nade da ćemo svi ako se to dogodi sjediti skrštenih ruku i dozvoliti da nas oderu.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Nadajmo se da će nas DORH pozvati da kažemo šta znamo o svemu 😉

Oni koji nisu mogli pratiti večeras ima sutra repriza u 12.30

Imate i live streaming na Vaš link

Sutra sam na putu pa ću snimku vjerovatno dobiti tek slijedeci tjedan..

Bravo Dražene za izlaganje u Bujici – svaka ti čast! Samo šteta što emisija ne traje 2 sata… [proud]

Oni koji nisu mogli pratiti večeras ima sutra repriza u 12.30

Imate i live streaming na Vaš link

Sutra sam na putu pa ću snimku vjerovatno dobiti tek slijedeci tjedan..

Gledao sam emisiju. Svaka čast na pribranosti.

Bravo Dražene za izlaganje u Bujici – svaka ti čast! Samo šteta što emisija ne traje 2 sata… [proud]

Da vrijeme proleti.. Imao sam još par stvari za reci ali nije bilo vremena. Tema je ipak bila vise politička i ovaj nas spor sa opatijom nije im bio zanimljiv, no to bi bilo teze i komentirati jer ipak se radi o sporu koji je u tijeku pa bi jako morao paziti sto pričam da se ne zaletim i ne kažem nesto sto stvarno o svemu mislim 😉

No mi nastavljamo po starom, manje price vise rada.. Pripremamo još neke stvari, istrage i dorha se ne bojimo, čak dapače, ukoliko ima nekih mutnih stvari sto prije isplivaju to bolje..

Ja sad dosta dajem i na hanfin postupak jer mislim da bi bilo fer i da se to sto prije rascisti

Lijepo odrađeno kod Bujanovića [thumbsup]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Dosita je brz ovi sa hidden nalogom na bidu! Samo sekund nakon promjene naloga već me preskaće..

Dosita je brz ovi sa hidden nalogom na bidu! Samo sekund nakon promjene naloga već me preskaće..

Samo se vi nadbidavajte za jednu lipu, a jedan četvrtak će Hanfa reci dosta… 😉

Mislim da bi zapravo čim se objavi neka obveza za preuzimanje trebala zabraniti trgovina dok ponuda ne bude objavljena.. ( mi bi se nacekali 😉 ) no barem bi onda svima bilo sve jasno.. Nebi se cudili sad u Opatiji zašto je cijena sa 6000 pala na 1900 i postavljali besmislena pitanja zašto oni moraju ponuditi 6000 a SNHO 2250. Uz to odmah po neobjavljivanju ponude poslati sve u DORH jer ionako to na kraju tamo završi ali onda vec bude kasno. Pogledajte spisak neobjavaljenih ponuda u hr..
Ovako imamo zakon koji poštuje samo onaj koji želi i praktično bez ikakvih posljedica.

Samo se vi nadbidavajte za jednu lipu, a jedan četvrtak će Hanfa reci dosta… 😉

Mislim da bi zapravo čim se objavi neka obveza za preuzimanje trebala zabraniti trgovina dok ponuda ne bude objavljena.. ( mi bi se nacekali 😉 ) no barem bi onda svima bilo sve jasno.. Nebi se cudili sad u Opatiji zašto je cijena sa 6000 pala na 1900 i postavljali besmislena pitanja zašto oni moraju ponuditi 6000 a SNHO 2250. Uz to odmah po neobjavljivanju ponude poslati sve u DORH jer ionako to na kraju tamo završi ali onda vec bude kasno. Pogledajte spisak neobjavaljenih ponuda u hr..
Ovako imamo zakon koji poštuje samo onaj koji želi i praktično bez ikakvih posljedica.
[/quote]
vidi tata ga preskočio za 10kn stvarno smo ko ž…..

I to ce tako dugo bit dok se ne promjeni zakon i sankcije za nepostivanje zakona, a dionicarima omoguce jednostavniji mehanizmi za ostvarivanje proizaslih prava.

Nije bolest sve što boli

New Report

Close