bit će možda dobro za SNHO i LRH, ali neće za njihove dioničare….utroši par sati na proučavanje o čem se zapravo radi pa ćeš i sam doći do toga
[/quote]
Evo ja sam potrošio cca 1 sat i nisam skužio što je to tako generalno loše.
Pa ako poster ima srca da objasni u 3 rečenice što je mislio kada je rekao da će to biti loše.
Hvala unaprijed!
[shocked]
http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042328504%5Bquote name=mad]
Ne. U dionicama novih društava. Imamo ovdje u SLO mnogo iskustva u tome (aktiva, Kompas skladi,…) – na kraju malim dioničarama u rukama ne ostaje ništa (ode i koji squeez out i sl.)
jel nam možeš molim te malo detaljnije opiati neki od tih scenarija, da znamo otprilike kako ta priča ide.
Hvala.
[/quote]
http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042328504 toliko je bilo podjele PIFa, delistiranja, squeez outa da na kraju nitko više ne zna, šta ima – u biti malim dioničarima ostale su samo mrvice
http://www.finance.si/177998 slična priča; i sam je priznao, da je utajio poreze, ali – naravno – sve je priznao nakon zastare
imate FI za 3Q…dobit 50 % bolja, 30-ak mil, novac na računu i blagajni 77 mil, zaduženost i dalje niska…jedino nema revalorizacije…izvješće solidno, firma vrlo stabilna
Ima li netko hrabrosti i znanja da nam ponudi malo podrobnije objašnjenje rezultata
da li je i koliko porasla produktivnost, zarada po radniku, po sobi, ….
usporedba sa tvrtkama iz branse da vidimo koliko je to rezultat dobre sezone
a koliko samih promjena u poslovanju, …..
bio bih Vam zahvalan … ps .. može i na pm [pray]
Ima li netko hrabrosti i znanja da nam ponudi malo podrobnije objašnjenje rezultata
da li je i koliko porasla produktivnost, zarada po radniku, po sobi, ….
usporedba sa tvrtkama iz branse da vidimo koliko je to rezultat dobre sezone
a koliko samih promjena u poslovanju, …..
bio bih Vam zahvalan … ps .. može i na pm [pray]
Pa zna se da je ove sezone bilo više ljudi koji su u proesjeku trošili bitno manje nego prošle ili prethodnih godina. Tako da unatoč činjenici da smo imali više gostiju ukupan rezultat u turizmu u ovoj godini teško bolji nego prije.
U teškoj situaciji (kakva je danas) ne bih cjepidlačio koja je struktura pozitivnog rezultat. Znam, znam da se ne može generalizirati i da mogu lagano pokazati dobre rezultate s katastrofom u budućnosti.
Ali kako ovdje to nije slučaj, mislim da je pozitivni rezultat dobro bez obzira na razloge.
BTW, ne bi li nam bilo gore da su rezultati negativni (a vrlo lako se dalju napraviti, vjerujte).
🙂 [cool]
o čem ti to ???
pokupio lega
Da li je to nas Mate Mirogojski upao u med:
10.15 sati Prodanović: Tko je bio ovlašten da potpiše ugovor o kreditu?
Valentić: Nije bilo moguće da bilo tko potpiše ugovor nego ministar na temelju odluke prihvaćanja koju potpisuje premijer. Ne mogu isključiti mogućnost da je ministar mogao delegirati svog zamjenika ili drugu osobu da potpiše taj ugovor o kreditu s Hypom, ali, u konkretnom slučaju, mislim da ju je potpisao Mate Granić.
Vaš link
[bye]
Znao sam da će kolega funky odmah postati, vec sam se jučer cudio kako nije citirao Sanadera i prodanovica 😉
Mislim da se tu radi o učitelji i učeniku… S tim da je učenik malo nadmašio učitelja i na kraju pretjerao.. Možda je ovo s provizijom bila tek matura? Iskreno ne vidim mogućnost da bi učitelj dozvolio uceniku da to sam odradi, pogotovo jer je on snosio odgovornost..
A što kažete na ovo:
Vaš link
I onda neka netko kaže da Sanader nije duša od čovjeka.