Mogli su oni puno toga u ugovoru popraviti da su uopće znali o čemu se radi. Pa zar se nije Čobanković na tv-u slavodobitno pojavio i rekao kako je uštedio državi oko 1,8 mlrd kuna. A tek ona famozna izjava Kunsta o 25+1=26……i eto tko nam sjedi u raznim povjerenstvima i tko sklapa ugovre i nagodbe.
Oni najbolje nagodbe sklapaju negdje u mraku i u tišini kao ona nagodba na Mirogoju….. [angry]
sve će to Linić riješiti za 2 mjeseca, čim završe izbori…i to po express postupku
Naravno tko će drugi imati povlaštene informacije, nego netko tko je kupio par dionica LRH [pray]
Iz članka je vidljivo da se Dujmić ne plaši ponude ponude za otkup 10% dionica lrh od malih dioničara, već mogućeg prihvaćanja ponude i od strane Snho-a. Tu je vlada kriva, mogli su sklopiti dogovor sa Snho-om da za njihov dio Opatija ne mora dati javnu ponudu.
Čim spominje Uskok i prijavu, to samo znači da se boji za svoje dupe, pa sad pokušava naći druge krivce. Zamislite da pod njegovom upravom Opatija završi u bankrotu. Čisto političko samoubojstvo.
Biti će najzanimljive ako i kad Opatija bude morala ispoštovati davanje ponude, a SNHO im odluči uvaliti svoje dionice koje je dobio za siću po 6K kuna. Nemojmo smetnuti s uma da je i to moguća opcija i to opcija s kamatama. Ja sa sam na mjestu SNHO-a ne bi previše dvojio ako mali izguraju do kraja. To je min. 5x zarada u roku svega par godina. Čisti jackpot.
Evo bas sam se vozio od Opatije prema Zagrebu i nisam stigao odmah postati ni članak ni komentar na ovo, ali vidim da ste bili brzi..
Na business.hr ima kad se otvori ovaj tekst sastrane i ono "biser dana" , mislim da je par izjava s ove pressice zaslužili da bude u tom okviru..
[/quote]
Čim spominje Uskok i prijavu, to samo znači da se boji za svoje dupe, pa sad pokušava naći druge krivce. Zamislite da pod njegovom upravom Opatija završi u bankrotu. Čisto političko samoubojstvo.
Biti će najzanimljive ako i kad Opatija bude morala ispoštovati davanje ponude, a SNHO im odluči uvaliti svoje dionice koje je dobio za siću po 6K kuna. Nemojmo smetnuti s uma da je i to moguća opcija i to opcija s kamatama. Ja sa sam na mjestu SNHO-a ne bi previše dvojio ako mali izguraju do kraja. To je min. 5x zarada u roku svega par godina. Čisti jackpot.
[/quote]
Koliko bi tek onda vrijedio SNHO…???
Kao suho zlato, a i ovako je pun casha.
I da, mislim da trebamo podržati poziv državi da ona pomogne Opatiji i nadoknadi štetu..
Može i tako..
Taman sam pisao da ja i dalje ne vidim ni jedan jedini prijedlog kako problem rjesiti.. Kad ono, evo neki prijedlozi.. Doduše vrlo politički i uopceni ali eto.. Traženje strateških investitora koji će platiti rješavanje problema, a ovu drugu ideju o podjeli ne znam kako bi se moglo izvesti, nisam bas shvatio bit..
Ok to je smjer kojim treba krenuti, tražiti rješenje a ne izmisljati krivce i gubiti vrijeme..
Vaš link
Taman sam pisao da ja i dalje ne vidim ni jedan jedini prijedlog kako problem rjesiti.. Kad ono, evo neki prijedlozi.. Doduše vrlo politički i uopceni ali eto.. Traženje strateških investitora koji će platiti rješavanje problema, a ovu drugu ideju o podjeli ne znam kako bi se moglo izvesti, nisam bas shvatio bit..
Ok to je smjer kojim treba krenuti, tražiti rješenje a ne izmisljati krivce i gubiti vrijeme..
Po njemu, realno je da Grad Opatija i ostali potraže strateškog partnera i prodaju svoj udio od 25 plus jednu dionicu u LRH-a, jer to je uostalom i bila intencija njihova ulaska u vlasništvo tvrtke – da aktiviraju hotele na svom području i ožive turizam.
A što ja rekoh u mom zadnjem postu, da se Opatiju lagano preparira za prodaju njihovih 25%+1, ne?
Pozdrav kolegi koji mi je udijelio kolca za to. [cool]
Da, elementi dizanja tlaka!
Dođe mi da zovem tog mog glupog gradonačelnika i da mu kažem kako sam se na temelju POVLAŠTENIH informacija odlučio za kupovinu LRH. I još prije hanfine odluke! Kakav glupan!
Nisam se nadao takvim izjavama od mog gradonačelnika, za kojega znam da je fer i pošten čovjek. Ali sada je pretjerao, počeo LAPRDATI kao i njegov prijatel Linić.