@101
Ne brini 101, provjerio sam, imam to rješenje, a bio sam kao "javnost" prisutan i na sudu..
hahaha…smiješni ste vi što nam dijelite jedinice….
kao prvo, ne znam što radite ovde ako niste u LRh i ne mislite ulazite, pa vama LRH ne valja ni po 1500 kuna, a kako bi tek onda ušli u nju na 4000 ?
Mi znamo kako ona posluje, a sada nam je najveća preokupacija dobiti ovo na sudu za nas koji smo već predali tužbe. Milsiš li ti da to nama nije važno ? A ja mislim da se ti malo glupiraš, ok?
Ako te zanima poslovanje pogledaj Fi ili ovo obavjesti koje LRH daje, imaš nešto i ovdej desno na ovao stranici…hehe….
Zašto bi to tebi smetalo, ili bilo kome drugome?
pozzzz Draženu… [thumbsup]
Tako je Dražene, u potpunosti se slažem s tobom, iako ne razmijem ove što ti dijele jedinice.
Ne znam kome to smeta što mi tražimo svoja prava i kome ovo sve izgleda ide na živce…..
Nama koji nismo u LRH smeta što se ovdje ne može pročitati gotovo ništa pametno vezano uz kompaniju LRH, već vaši PRIVATNI sporovi, tj. malih dioničara koji žele 6000 kn po dionici i drugo ih ne zanima, a ruku na srce, cijela vaša "borba" svela se samo na to!
Imate svoje privatne web stranice pa dajte onda tamo razmjenujte takve informacije i stavove, a ne da ovdje uzurpirate forum zbog svojih privatnih potreba, a to radite već preko godinu dana! Pa normalno da to ljudima ide na živce…. [angry]
[/quote]
ne mogu virovati, njemu smeta što mi tražimo 6000 po dionici…hahaha….
pogriješio si , ja sam s njima na sudu , a cifra se polako penje do 10 000 kuna, pa kome pravo kome krivo….
ti mora da si ovo na bidu na 1661 s ajednim komadom inikako da te poklopi….
interesantno, u subotu u jutarnjem ili večernjem (čitao sam na kavi u kafiću pa ne znam koje su bile novine) veliki tekst na drugoj strani o tome da će biti šef olafa, šta je olaf, kako je to potvrda njegovom beskompromisnom radu itd… a tog nigdje na webu
@flacius
u slučaju gubitka spora snose se troškovi suprotne strane po tarifi, budući se radi o jednom odgovoru na tužbu, te jednom ili dva ročišta isti nisu toliko veliki.. no to su već detalji koji nisu za forum da ne zamaramo one koji nemaju dionice LRH
@comodor
ispricavam se na uzurpiranju foruma no na žalost cijenu dionice LRH u zadnjih 5-6 godina više određuju sporovi koji se vode oko iste nego samo poslovanje.. Nadali smo se da će se isto završiti prošle godine no kako vidimo nije.. A nije to samo slučaj na LRH. Ako mogu pomoći i oko ostalih stvari po pitanju LRH mislim da sam i ja a i par kolega dosta dobro upuceni pa slobodno pitajte..
Tako je Dražene, u potpunosti se slažem s tobom, iako ne razmijem ove što ti dijele jedinice.
Ne znam kome to smeta što mi tražimo svoja prava i kome ovo sve izgleda ide na živce…..
Nama koji nismo u LRH smeta što se ovdje ne može pročitati gotovo ništa pametno vezano uz kompaniju LRH, već vaši PRIVATNI sporovi, tj. malih dioničara koji žele 6000 kn po dionici i drugo ih ne zanima, a ruku na srce, cijela vaša "borba" svela se samo na to!
Imate svoje privatne web stranice pa dajte onda tamo razmjenujte takve informacije i stavove, a ne da ovdje uzurpirate forum zbog svojih privatnih potreba, a to radite već preko godinu dana! Pa normalno da to ljudima ide na živce…. [angry]
[/quote]
Neznam što tebe uopće ima interesirati ovaj forum kada nemaš dionice LRH – ovaj forum služi za komunikaciju ( uglavnom ) dioničara koji posjeduju dionice LRH , normalno da ih zanima kako će zaraditi ( valjda smo zato i svi mi ovdje ), ati informacije o LRH možeš pronaći na drugim mjestima .Zašto bi mi trebali o ovoj temi privatno komunicirati – zar trebam svakom forumašu koji posjeduje dionice LRH slati privatne poruke – koliko bih to poruka morao svakom slati i koliko bi to sve onda bilo pregledno?? I da, želim svojih 6000 tisuća , jer sam ih tu negdje i platio ( do sada nisam prodavao ) prije nekoliko godina , a sada ako bih dobio nazad te novce sigurno bih " masno zaradio " !!Ti ne želiš zaraditi na dionicama LRH – neznam zašto onda uopće pratiš ovaj forum, što tu uopće tražiš ?? Svatko tko i sada kupi dionice LRH ima pravo potraživati gore navedenu cifru ( nešto i više ), a tebe kao možebitnog sudionika na tržištu kapitala i te kako bi trebala zanimati ova mogućnost i trebao bi biti sretan da drugi odrađuju posao gdje bi i ti mogao omastiti brke , a ne da se ovdje žališ .
interesantno, u subotu u jutarnjem ili večernjem…
Jutarnji je bio u pitanju, još ga imam.
pozz
Ma sve je ok ako je netko odlučio da mu se ne da ovdje čekati ili pokretati tužbu no iskreno mi je žao onih baš malih dioničara koji imaju 1 do 5 dionica (ima ih oko 500, a još 750 ih ima manje od 20), koji su sad umirovljenici i možda eto prodaju dionice jer moraju.
Neki dan me j zvala gospođa koja još otplaćuje dionice HFP-u, tj dužna je par mjeseci pa ne zna dali da plati ili ne. Kupila ih je sa popustom na staž od oko 25% i plaća ih nešto preko 2400 kuna. Što joj reći? Da nastavi otplaćivati dionice po cijeni koja je 40% veća od trenutne na burzi, u kojoj je večinski vlasnik došao do apsolutne kontrole na malo nejasan i netransparetan način, ubjeđivati je da treba platiti podizanje tužbe i onda čekati da se sud smiluje i donese presudu koja bi trebala biti brza i rutinska da bi imala pravu svrhu i smisao..
Lako je meni s vama na forumu 🙂
Nedaj se smesti, nemam dionice LRH-a, ali vas potpuno razumijem i podržavam…
Nadam se da će te što prije uspijeti privesti postupak kraju na vaše zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo svih budučih dioničara inih dionica, koji su ostali zakinuti prljavim igrama raznih sluzavaca, a kojima bi vaš slučaj trebao olakšati provođenje njihovih prava… [thumbsup]
Druga rasprava sredina 12 mjeseca da sudac vidi cijenu po kojo će se računati (stari ili novi zakon, 5.7 ili 6.3 k Kn) .
Opatija tražila i vještaka ali je odbijeno a kao što rekoh sudac treba pogledati u druge spise …
Lp,
Funky
P.S.
I više neću na public jer sam jedini javan a svi ostali ste sakrili i nešto pokušavate da nitko ne zna.
[bye]