Početak sezone sjajan za LRH i Hotele Omišalj
…a “dosadu” na vrhu ljestvice najaktivnijih izdanja donekle je razbila tek Liburnia (LRH-R-A), koristeći optimistične procjene o tijeku turističke sezone kojima su se dionice domogle rasta cijene od 6,8 posto (na 6300 kuna), i to uz respektabilnih 12 milijuna kuna prometa…
Može netko opet k/p i omjer………….. Hvala
K 1525/ p 286
Ako netko može poslati na pm kako se sa Mosticha sprema slika bio bi zahvalan. Imam MOSTich i rado bi kolegama stavio stanje sa trasakcijama ali ne znam kako, nigdje ne vidim opciju SAVE.
Imaš poseban besplatan program screenHunter (google-aj, lako se nađe) kojim možeš usnimiti ono što vidiš na monitoru u jpeg. ili nekom drugom obliku pa staviti na forum kao attachment poruke. Mostich nema takvu opciju kao ATM.
BigBoss:
”
Može netko opet k/p i omjer………….. Hvala
”
K 1525/ p 286
Ako netko može poslati na pm kako se sa Mosticha sprema slika bio bi zahvalan. Imam MOSTich i rado bi kolegama stavio stanje sa trasakcijama ali ne znam kako, nigdje ne vidim opciju SAVE.
Kolega, nemam MOSTich, ali ja bih pokušao sa print screen[smiley2] Doduše ja imam njemačku tipkovnicu pa kod mene piše: Druck S-Abf[smiley5]
BigBoss: ” Može netko opet k/p i omjer………….. Hvala ” K 1525/ p 286 Ako netko može poslati na pm kako se sa Mosticha sprema slika bio bi zahvalan. Imam MOSTich i rado bi kolegama stavio stanje sa trasakcijama ali ne znam kako, nigdje ne vidim opciju SAVE.
…ali možeš i samo kliknuti “print scrn” tipku, onda otvoriti paint ili bilo koji program za obradu slika
te kliknuti ctrl+v.Tu sliku snimi i uploadaj na forum.
To ti je najednostavnija opcija, bez da skidaš grabbere ili huntere…
koliko po procjenama ima još Ostoja?
Slobodna procjena? Ima 84% manje onih 25%+1 za Opatiju[smiley2] Šala.[smiley1] Na kraju današnjeg dana bi trebao biti na cca 2000.
nadam se da će do kraja mjeseca prodati sve pa da napokon krenemo malo većom uzlaznom putanjom[smiley8]
Prodat će to Ostoja puno brže, danas je već prošlo 523 komada, pretovar se sad vrši na 6350:
K: 1597
6333,00 10
6301,00 3
6300,01 10
6300,00 20
6250,10 1
P:437
6350,00 43
6390,00 10
6400,00 116
6444,00 1
6450,00 50
nadam se da će do kraja mjeseca prodati sve pa da napokon krenemo malo većom uzlaznom putanjom[smiley8]
ja se nadam da će prodati malo prije kraja mjeseca, da ne uletimo u rast u tjednu kad izlazi Magma…