LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osim svega navedenog mislim da je vrijedno spomenuti i strukturu dioničara.
Većinski vlasnici su domaći ljudi a oko pola dioničara su ljudi iz Lošinja i okolice. Smatram da su iz tog razloga mogućnosti da se mali dioničari na bilo koji način izigraju u idućem periodu koji će biti ključan za tvrtku gotovo pa nikakvi. Također među dioničarima ima i zanimljivih imena iz ekonomsko-gospodarstvenog života.

Osim svega navedenog mislim da je vrijedno spomenuti i strukturu dioničara.
Većinski vlasnici su domaći ljudi a oko pola dioničara su ljudi iz Lošinja i okolice. Smatram da su iz tog razloga mogućnosti da se mali dioničari na bilo koji način izigraju u idućem periodu koji će biti ključan za tvrtku gotovo pa nikakvi. Također među dioničarima ima i zanimljivih imena iz ekonomsko-gospodarstvenog života.

A RIVP i ARNT su već dosta odskočili, vrijeme je možda i za ovo. 🙂

Sučić prije osam mjeseci izjavio da su za projekt star 11 godina napokon riješena prostorno-planska i imovinsko-pravna pitanja. Traže investitora i partnera u vođenju hotela. Koliko će to trajati, ne znam ali s obzirom na razvoj turizma posljednjih godina i atraktivnost lokacije nadam se ne predugo.
To ulaganje procjenjuju na 70 mil eura a trenutna TK LPLH je 20 mil. eura.
Kada se to “otvori” biti će kasno za dobru kupovinu tako da ja još uvijek pomalo prikupljam.

Puno priče malo rada.

TTK: 132.483.200 kn
BV: 160.000.000 kn

Baš si napravio analizu 😮😀

Baš si napravio analizu 😮😀

I dalje ne vjeruješ profesionalcu.

Pogledaj semafor.

195,00 kn

Prva kupnja na 191,00 kn

Očito rezultati loši.

Je, iskrcavaju se insajderi po par desetaka komada 🙂
Imaš Lplh ili želiš kupovati’pa se trudiš?

Zašto je to bitno?
Zašto ne možemo razgovarati objektivno?
Zanima me tiket LPLH, ali od 230,00 kn pričaš o pozitivnim blokadama i to nije u redu.
I što se ipak dogodilo, cijena je pala na 195,00 kuna i skoro je bila blokada, ali u suprotnom smjeru.

U pravu si.

Vidiš, samo trebaš biti objektivan.

I dalje ništa.
Zanimljivo.

Tu kruha za dnevne špekulante nema, free float mali a oni koji imaju dionice znaju koliko vrijede i da će na prvu objavu jednog od game changera a ima ih dva-tri potencijalna u vrlo kratkom vremenu, nekoliko blokada na asku polomljeno u dan ili dva.

Kolega, blokada ni od korova, a cijena 190,00 kn.

Moj target i dalje stoji.

New Report

Close