Osim svega navedenog mislim da je vrijedno spomenuti i strukturu dioničara.
Većinski vlasnici su domaći ljudi a oko pola dioničara su ljudi iz Lošinja i okolice. Smatram da su iz tog razloga mogućnosti da se mali dioničari na bilo koji način izigraju u idućem periodu koji će biti ključan za tvrtku gotovo pa nikakvi. Također među dioničarima ima i zanimljivih imena iz ekonomsko-gospodarstvenog života.
Osim svega navedenog mislim da je vrijedno spomenuti i strukturu dioničara.
Većinski vlasnici su domaći ljudi a oko pola dioničara su ljudi iz Lošinja i okolice. Smatram da su iz tog razloga mogućnosti da se mali dioničari na bilo koji način izigraju u idućem periodu koji će biti ključan za tvrtku gotovo pa nikakvi. Također među dioničarima ima i zanimljivih imena iz ekonomsko-gospodarstvenog života.
A RIVP i ARNT su već dosta odskočili, vrijeme je možda i za ovo. 🙂
Sučić prije osam mjeseci izjavio da su za projekt star 11 godina napokon riješena prostorno-planska i imovinsko-pravna pitanja. Traže investitora i partnera u vođenju hotela. Koliko će to trajati, ne znam ali s obzirom na razvoj turizma posljednjih godina i atraktivnost lokacije nadam se ne predugo.
To ulaganje procjenjuju na 70 mil eura a trenutna TK LPLH je 20 mil. eura.
Kada se to “otvori” biti će kasno za dobru kupovinu tako da ja još uvijek pomalo prikupljam.
Baš si napravio analizu 😮😀
I dalje ne vjeruješ profesionalcu.
Pogledaj semafor.
195,00 kn
Prva kupnja na 191,00 kn
Očito rezultati loši.
Zašto je to bitno?
Zašto ne možemo razgovarati objektivno?
Zanima me tiket LPLH, ali od 230,00 kn pričaš o pozitivnim blokadama i to nije u redu.
I što se ipak dogodilo, cijena je pala na 195,00 kuna i skoro je bila blokada, ali u suprotnom smjeru.
Tu kruha za dnevne špekulante nema, free float mali a oni koji imaju dionice znaju koliko vrijede i da će na prvu objavu jednog od game changera a ima ih dva-tri potencijalna u vrlo kratkom vremenu, nekoliko blokada na asku polomljeno u dan ili dva.
Kolega, blokada ni od korova, a cijena 190,00 kn.
Moj target i dalje stoji.