LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam shvatio što znači “tko je bliže istini?”.
Na koga se odnosi ili mislite na duple blokade?

Da, pa vi sa rezignacijom tvrdite da navedeni rast tj te blokade nisu moguće, na to mislim. Ili sam vas krivo shvatio.? Ali pretjerali smo …

Krivo ste me shvatili.
Mislio sam da je malo nepotrebno pričati o blokadama, ako imate ciljanu cijenu dapače, to je dobrodošlo.

I opet sam bio u pravu. Nagovještavali su svašta ovdje na forumu, ali je realno ono što se odvija na burzi.

Naravno, daljnja cijena ovisit će o mnogim faktorima, ali nije nemoguće da vidimo i 20% nižu dok pokazatelji su poprilično dobri. No, ako je sentiment bearish tada i cijena prati sentiment.

Očekivao sam puno više i baš sam razočaran. Lošinjska je imala veliku šansu pokazati pravo lice, od svega očito nema ništa.

Ne kaže se bezveze:

OČEKIVANJE = RAZOČARENJE

Očekivao sam puno više i baš sam razočaran. Lošinjska je imala veliku šansu pokazati pravo lice, od svega očito nema ništa.

Ne kaže se bezveze:

OČEKIVANJE = RAZOČARENJE

O čemu vi kolega? Depresija?

I opet sam bio u pravu. Nagovještavali su svašta ovdje na forumu, ali je realno ono što se odvija na burzi.

Naravno, daljnja cijena ovisit će o mnogim faktorima, ali nije nemoguće da vidimo i 20% nižu dok pokazatelji su poprilično dobri. No, ako je sentiment bearish tada i cijena prati sentiment.

Cijena je bila 203 kn tog dana, danas je 192 kn, očekujem pad sve do 150-160 kuna…

Vaš forumski drug

Cijena je bila 203 kn tog dana, danas je 192 kn, očekujem pad sve do 150-160 kuna…

Vaš forumski drug

I dalje ništa. Na mjestu.
Moj target je napisan.
Vidjet ćemo što donosi sutra.

Vaš forumski drug

I dalje ništa. Na mjestu.
Moj target je napisan.
Vidjet ćemo što donosi sutra.
[/quote]

U kojem roku to kolega?
Moje predviđanje bi bilo da je ovo trenutno best buy.

Imam LPLH i ne nagovaram nikoga niti na kupnju niti na prodaju.

Ako pogledamo omjer potencijala i trenutne cijene turističkih tvrtki LPLH je daleko među najpovoljnijima. Opravdanje je naravno što su proteklih godina mnogi turisti taj potencijal opipljivo prikazali u bilancama a LPLH to tek treba pokazati.
Logično je da pojedinci u toj stagnaciji cijene tu i tamo udare po tanašnoj kupnji ali to je za nas koji vjerujemo u tvrtku samo prilika za lagani dokup.
I dalje čekamo razvoj situacije sa zračnom lukom te hotelom, marinom i brodogradilištem a govorilo se i o proširenju kampova.

Ako pogledamo omjer potencijala i trenutne cijene turističkih tvrtki LPLH je daleko među najpovoljnijima. Opravdanje je naravno što su proteklih godina mnogi turisti taj potencijal opipljivo prikazali u bilancama a LPLH to tek treba pokazati.
Logično je da pojedinci u toj stagnaciji cijene tu i tamo udare po tanašnoj kupnji ali to je za nas koji vjerujemo u tvrtku samo prilika za lagani dokup.
I dalje čekamo razvoj situacije sa zračnom lukom te hotelom, marinom i brodogradilištem a govorilo se i o proširenju kampova.

Niste li nedavno govorili o pozitivnim blokadama koje se nisu dogodile, a treba i napomenuti da je u ovom valu rasta CROBEXA cijena stagnirala ili čak blago padala što upućuje na to da je moj target objektivniji.

Po mom sudu za pozitivne blokade se čeka vijest o razvoju poslovanja a osobno nemam problema s padom cijene i hvatanju padajućih noževa.

New Report

Close