LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LPLH – lagano se kreće, nešto se čeka…koji bi ovdje trigger bio?

Lošinjska plovidba gradi hotel i marinu

[/quote]

To je ok, ali pitanje je kada će.
Vjerujem da se kampovi mogu relativno brzo srediti i raditi 30-ak milijuna kn ebitda.

[/quote]

To je ok, ali pitanje je kada će.
Vjerujem da se kampovi mogu relativno brzo srediti i raditi 30-ak milijuna kn ebitda.
[/quote]. Mnogo je kume 😀 Pa ukupni prihod prošle godine Lplh bio je 72 miliona. Vrijednost je u zemljištu koje se vodi po totalno neadekvatnim ciframa, nezaduženosti, kešu na računu i skoroj monetizaciji zračne luke te realizaciji projekta hotel, marina, brodogradilište.

Gari Capelli gradonačelnik M. Lošinja postaje ministar Turizma!!!
Samo nam je to trebalo, sad će valjda krenuti Zračna luka i drugi projekti.

marcello

Odličan treći kvartal!
Šteta što brodogradilište ne prati turizam pa je negativno utjecalo na rezultat ali sve u svemu vrlo dobro…

Tko trguje jednom dionicom?

onaj isti koji to prakticira i na drugim dionicama… nije teško pogoditi zar ne…

onaj isti koji to prakticira i na drugim dionicama… nije teško pogoditi zar ne…
[/quote]

Na znam kakve koristi od toga na ovoj dionici.
Tu kruha za dnevne špekulante nema, free float mali a oni koji imaju dionice znaju koliko vrijede i da će na prvu objavu jednog od game changera a ima ih dva-tri potencijalna u vrlo kratkom vremenu, nekoliko blokada na asku polomljeno u dan ili dva.
To je naravno moje optimistično razmišljanje s obzirom na razvoj posljednjih događaja oko LPLH i imovine koju posjeduje.
PS
Definitivno to nije poljoprivredno zemljište 🙂

Kad počnu o duplim blokadama, dođe mi da nestanem odavde.

Sam spomen duple blokade na ovako likvidnom tržištu gdje su cijene dionica tradicionalno realno vrednovane je nešto što svakog ozbiljnog i studioznog analitičara dionica na ZSE tjera da smjesta napusti forum. Za koliko smo samo briljantnih analiza ostali uskraćeni zbog ovakvih neopreznih izletanja najavama duplih blokada.

Poštovani kolega analiza,
ispričavam se ako sam povrijedio vaš mentalni sklad u nadi da investicijska javnost u Hrvatskoj neće ostati uskraćena za vaše prisustvo na ovom forumu te da ćete nas i dalje nastaviti prosvjećivati vašim analizama.
Za sve ostalo, tu je ignore.

Krivo ste me shvatili. Nažalost, kao i uvijek sve se vraća na osobnu razinu. Neću napustiti forum kao ni ovaj topic samo smatram da nije baš ukusno govoriti o blokadama jer gledano u prošlost to se i ne mora dogoditi. A možda ja samo filozofiram.

Osobno ili ne, vi tvrdite da tvrtka čija je TK cca 130 miliona a ima potencijal za ulaganje 500 miliona kn. što najavljuje PU lplh, http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/losinjska-plovidba-gradi-hotel-i-marinu-314183 nema realne šanse da joj pri pokretanju realizacije tog ulaganja TK ne poraste u kratkom roku na 170 mil. kn. Molim vas pogledajte kako stoji kupnja i prodaja, pogledajte top dioničare pa i količinu koju ima CERP ako krene u akciju kako on već kreće.
Na kraju krajeva nije ni važno, pričekati ćemo, vrijeme će pokazati tko je bio bliže istini 🙂
Ništa nije 100% sigurno.

New Report

Close