Jel itko zna kakvo je stvarno stanje u zemljišnim kljigama po pitanju tog navodno tako vrijednog zemljišta? Ili su i ovo nečije igre bez granica?
mislim da će do 200 bez problema….
objasni to ovom koji je prodao po 160 upravo. Ej prodavat po 160 a slomljen otpor na 155 haha.
mislim da će do 200 bez problema….
A zašto to misliš? Šta je toliko zanimljivo kod ove dionice?
koliko vidim blogger je među prvih deset, a kako sve objavljuje na svom blogu, tamo možeš pročitati da li je i zbog čega zanimljiva dionica
ja samo čitam između redaka, potpuno sam nebitan….
objasni to ovom koji je prodao po 160 upravo. Ej prodavat po 160 a slomljen otpor na 155 haha.
[/quote]
Evo išlo i po 174 a do sutra ‘ko zna hehe, nasreću ima nekih koji su se teškog bremena riješili i po 160 ali i po 155. Plač.
Mozda bi se u ovim trenucima bilo prikladno prisjetiti nekoga tko radi u financijskoj industriji te nas je donedavno ovdje uvjeravao da ova dionica ne vrijedi ni 10 kuna😄😄😄
Jel itko zna kakvo je stvarno stanje u zemljišnim kljigama po pitanju tog navodno tako vrijednog zemljišta? Ili su i ovo nečije igre bez granica?
🙂 sva sreca sto su grutovnica i katastar javno dostupni servisi… 🙂
🙂 sva sreca sto su grutovnica i katastar javno dostupni servisi… 🙂
[/quote]
A građevinsko zemljište u najvećim morskim nedođijama je 100 ojra kvadrat,ne sumnjam da nemaju par stotina tisuća i da se neće graditi aerodrom[emo_cool]
P/B joj je na oko 1, a BVPS je na sadašnjoj cijeni dionice.