LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Golf-tereni-na-Punti-Kriza-bit-ce-najbolji-u-Hrvatskoj

Mihajlo Perenčević

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/91523-mihajlo-perencevic-anonimni-hrvatsko-americki-milijunas-bio-je-jarnjakov-pomocnik-a-sada-posjeduje-cak-i-otok-kraj-trogira.html

evo došli ” rusi” na lošinj,ima da bude ko sochi.
zdravstvujte

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

@ NevenS

Dionica godine? Bože sačuvaj. Pa dionica od kad postoji nije zaradila 1 kunu dioničarima. Kako vama to ljudi nije jasno?

Ovdje samo cenzura i pumpanje. Nitko nista objektivno ne smije napisat protiv

Danas opet vrlo slično trgovanje kao prvog dana rasta. Gotovo sve je skinuto s aska bez nervozne trgovine kao jučer uz pritom rekordan promet. Što to znači za sutra neka svatko procijeni za sebe[emo_smijesak]. Danas sam opet nešto sitno pokratio, nažalost na 80kn ali u portfelju mi je LPLH i dalje visokih 12,67%. Svim dežurnim katastrofičarima bih poručio da pogledaju semafor. Ako ovo nije dionica godine, ja ne znam što je, od početka godine zabilježila je rast od 160%. Treba li više uopće i spominjati da su fondovi i ovdje ispali najveći luzeri. Ilirika JIE se istresala na razinama 45 do 50 kn, a kupovala pitaj Boga na koliko, vjerojatno iznad 300.
Čestitke svim imaocima.

svašta…. mislim svaka čast na zaradi…ali dionica godine je nekolicini…jer prije par dana nitko ju nije ni gledao i bila je nelikvidna…fondovi je nisu ni gledali…kako da je kupe, osim par komada….

evo nam maneken na 95
sunčanje će ga skupo stajati
hehe

Postanite Eu-robovi

danas ću biti razočaran ako skok ne bude barem 50-60%.

ajme cirkusa od burze i napucavanja a nitko ne ragira.

je li ovo što se događa zadnje vrijeme bilo razlog da su štreberi na burzi uveli posebni režim,kako ne bi dionice fluktuirale previše dnevno.ubili su 300 dionica koje se uopće ne trguju a dobili smo rulet u redovnom režimu.

evo imamo danas u redovnom kandidata svaki dan.probudiš se i vidiš da ti je dionica otišla 80 % ili pala 70%.

najbolje da je preimenujem u prva zse kladionica.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

hehe
još stignes kupiti ti gore kolega
ili odi u sindikalne dionice

Postanite Eu-robovi

danas ću biti razočaran ako skok ne bude barem 50-60%. ajme cirkusa od burze i napucavanja a nitko ne ragira. najbolje da je preimenujem u prva zse kladionica.

na žalost u pravu si, ovo je tragikomično kako se umjetno diže cijena jedne dionice, pomalo komičnog naziva Lošinjska PLOVIDBA holding koja nema niti jednog broda, što je sve odličan pokazatelj apsurda ove kockarnice koja se nekad zvala burza

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

zasto se ovo desava??svi fundamentalni pokazatelji su katastrofalni,ne razumijem, ako netko zna molim neka mene I siru javnost prosvijetli jednim lijepim postom, unaprijed hvala, zbunjeni forumas

Nikad nece biti bolja prilika nego sad za strpat lovu u dzep, a holding prepustit rusima

Koji jal pa firma nema kune duga i isplaćuje plaće. Samo to je dovoljan razlog da bude u fokusu. Čstitam dioničarima.

nekate biti zavidni dok prolazi baba s kolačima, svi znamo da će uskoro nazad sa praznom tacnom

New Report

Close