LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma koju imovinu?, sta je s vama svima?, sta vi mislite da ce stranci kupovat nase turisticke tvrtke, gospodin topalov 5 nabraja tu nekakvu imovinu, zemljista, nekretnine, ma ko bi to lud kupio….krenite prvo od sebe da imate neznam koliko novaca sta bi kupivali nekretnine na malom losinju, kupovali zemlju pa gradili na njoj hotele???, da to netko hoce kupit kupio bi odavno…

Ne kazem da vrijedi vise od 30 M sigurno da da….al ko ce kupit mrtvi kapital, nitko….

isto sta se xy nada da ce netko kupiti vrijednost nekretnina korfa ili ove dionice jednog dana….ma ko ce ulagat od najvecih u jadran???, da ima sezonu sigurnih 2 mjeseca, dajte molim vas…

Zaista, tko će kupiti tako nešto? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Jadranka je prodana po slijedecim pokazateljima:
Cijena 700kn
P/S = 0,61
P/B = 0,44

Toliko o tome koliko vrijedi hotelski biznis u Hrvatskoj.
Ovo je tržna cijena.

Jadranka je prodana po slijedecim pokazateljima:
Cijena 700kn
P/S = 0,61
P/B = 0,44

Toliko o tome koliko vrijedi hotelski biznis u Hrvatskoj.
Ovo je tržna cijena.

Niste u pravu jer veliki udio u Jadranki ima trgovina. Malo bolje proučiti.

Je li moguće da nitko ništa ne komentira? Pa čak i dežurnih katastrofičara više nema[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ja se samo tu i tamo navirim [emo_smijeh]

Otkad LPLH nije bila u top 10 po prometu.
Jel ovo početak.

Dojma sam da je bloger ovo danas malo pogurao pod utjecajem Jadranke, i tako je ovo njegov stil…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ono što sam primjetio kod trgovanja je da su gotovo sve dionice skinute s aska, odnosno da nije bilo nikakve šanse za trejdere. Ako su trejdali to su radili na način da su prodali jeftinije i kupili skuplje. Dionica je u jednom danu porasla za 66%, bez uobičajenih oscilacija 20% gore 10% dolje što mi je izrazito drago. Što će biti sutra vidjeti ćemo ali ovo danas je bio spektakl. Ja sam osobno prodao samo 10% ukupne količine dionica LPLH koje imam i to po cijeni iznad 60 kn/dionici. Održavat ću udio LPLH u portfelju na oko 15% bez obzira da li raste ili pada.

Ja sam ranije vjerovao da ce ova dionica rasti iz prostog razloga sto postoji ogroman nesrazmjer izmedju vrijednosti imovine i trzisne cijene. Nedavno sam shvatio da se cijena nece pomaknuti dok se nesto posebno ne dogodi. Bilo mi je glupo prodavati, a isto tako bezveze cekati cudo, koje iskreno uopce nisam ocekivao u iducih godinu dana. Ali eto, desilo se

kamo sreće da to čudo potraje!! bilo bi odlično za mnoge druge dionice. ali nažalost, mislim da neće biti dugog vijeka!! nadam se da sam u krivu!

rast od 67 % u jednom danu??? toliko nisu narasli zadnjih nekoliko godina!! kapitalizacija dobiti i tutanj u nove prilike!! svako čudo traje tri dana, a onda povratak na staro!! možebitno sa puno većim brojem dionica!!

Ja sam bio prilično nakrcan, a sada mi skočilo na 24% portfelja – bolesno puno.
Zdrav razum govori da skratim a kockar u meni da ostavim pa do kuda ide.
U svakom slučaju slatke brige za iduće dane.

New Report

Close