LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nažalost nije ovo bas neka dionica za trejdanje, zatrejdao bi i ja kad bi bili malo likvidniji.
A bid, pa zna se tko je na bidu, nas frend bakic, malo malo pa stavi 200, 300, 500 kom na bid.
Kad bi bilo vise kupaca barem bi se pogurali malo prema gore, ovako se ljepo postavlj oko 150 i samo čeka da ga netko lupi, a svako malo mu uleti neka ribica kojoj je dosta čekanja.

ma kakav cash-r-a, 100% in

g. Bakiću bi trebalo zahvaliti što barem održava cijenu na ovom nivou jer da nema njega kupovalo bi se znatno niže. Na kraju će g. Bakić biti jako zahvalan svim što su mu ovu odličnu dionicu prodali za siću i na kojoj će dobro omastiti brkove. Biti će to negdje oko 300 – 350 kn i to pri kraju 10 mjeseca.

iako sam pun lplh, nekako ne vidim tu cijenu dok je ovakva situacija u državi. Svu dividendu koju sam dobio, sam odlučio potrošiti izvan burze.

g. Bakiću bi trebalo zahvaliti što barem održava cijenu na ovom nivou jer da nema njega kupovalo bi se znatno niže. Na kraju će g. Bakić biti jako zahvalan svim što su mu ovu odličnu dionicu prodali za siću i na kojoj će dobro omastiti brkove. Biti će to negdje oko 300 – 350 kn i to pri kraju 10 mjeseca.

upravo tako, ali čuj, tu on sam sebi čuva leđa, on je jedini koji brani cijenu, da nema njega bojim se i pomisliti di bi sad bili, far far below, nažalost.
samo danas mu je opet netko porušio branu, polupao po 150, neznam koliko on još ima municije a zasad mu se nitko ne pridružuje.

Žao mi je ovo i gledati, jer je očito Bakić jedini koji vidi perspektivu ove vrlo podcijenjene dionice. Mislim da smo za to krivi i mi na forumu, što smo u potpunosti zapostavili ovu zlatnu dionicu i posvetili se drugim bitkama. Meni je ova dionica osigurač portfelja, jer sam siguran da će ići gore. No drugi očito vide priliku u malo likvidnijim dionicama i otišli su tamo.

bome se ask već dugo nije ovako nisko spustio 539 kom do 150 kn

netko je izgleda već pobjegao, ipak je to bilo malo riskantno. Mi ćemo izgleda morati pričekati 2Q. Mogao bi nam kolega lopina napisati neki komentar na temu. Znam da mu je lplh najdraža od svih brodara 🙂

handy danas 21800
usd=5,95
dnevno handy 129710kn
dnevno 7 kom 907970 kn
godišnje 331Mkn
+turizam
+brodogradilište
+sitni udjeli

sa druge strane:

Mcap 99Mkn
BV 288Mkn

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Sve 5. Ali ako uskoro ne krenu u obnovu flote jedina opcija im je otvaranje muzeja starih brodova.

Evo 15000 kom na bidu po 100 kuna.

Tečaj dolara u usponu i dalje. To je kolač preko kruha za sve brodare pa tako i za LPLH. Drugi kvartal će biti iznenađenje [smiley]

marcello

Evo 15000 kom na bidu po 100 kuna.

ja vidim samo prvih 10, znači do 132 kn bida
ako vreba iz prikrajka, možda se priprema za kakvu dogovorenu transakciju ????
tko će ga znat, a možda i trezor postavio branu, ali malo prenisko?

New Report

Close