LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Objavljeno izvjesce .Gubitak 3,381mil kuna.

Nista od dobiti u ovom kvartalu… bit ce bolje u sljedecem kvartalu… [thumbsup]

* GUBITAK PRIPISAN IMATELJIMA KAPITALA MATICE 2.152
* GUBITAK PRIPISAN MANJINSKOM INTERESU 1.229

ovaj gubitak će se istopiti, odnosno vjerovatno smo sada već na nuli, ostatak godine ide +

Novac i novčani ekvivalenti na kraju razdoblja 116.362 prebrodili smo strašnu krizu u brodarstvu i na računu još uvijek ljepa svotica!!!!

ma kakav cash-r-a, 100% in

Vjerovatno je gubitak stvorio turistički dio

Vjerovatno je gubitak stvorio turistički dio

Objavljeno izvjesce .Gubitak 3,381mil kuna.

Vidim da su uložili 15 milja u dugo.i kratko. imovinu takođe 12 milja amortizacije Pa stoga slijedi da je bila dobra dobit a ne gubitak

BRODARI
Lošinjska plovidba u prvom tromjesečju smanjila gubitak
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Lošinjska plovidba ostvarila je u prvom tromjesečju ove godine nešto niži gubitak od lanjskoga, 3,4 milijuna kuna.
Negativan rezultat vodstvo kompanije (ZSE:LPLH-R-A) pojašnjava recesijom koja još traje u brodarskoj industriji i na međunarodnoj razini. Brodogradilište je ostvarilo dobit od tri tisuće kuna, Holding dobit od 203 tisuće kuna, brodarstvo gubitak od 2,1 milijuna kuna, a turizam gubitak od 259 tisuća kuna.

marcello

poslovni prihodi – poslovni rashodi= 3 305 000kn
po meni najvažniji podatak je dobit iz poslovanja
financijski prihodi i rashodi tečajne razlike…o svemu se da raspravljat ali je bitno da firma generira dobit iz poslovanja

ako pogledamo malo bolje imamo i povečanje nov. tijeka od pa od 19 278 000 kn
investicije 14 954 000 kn
otplata glavice i kamata 13 066 000 kn

izvješće je dobro iako mi na prvi pogled nije izgledalo najbolje jer sam očekivao dobit u 1Q
tek kad se bolje pogleda [smiley] [thumbsup]

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

izvješće dobro, netko je odma podigao bid i želi malo trgovati 🙂

ma kakvo podizanje bida, pa tu smo bili i prije 6 mjeseci…

bakić u akciji, čovjek se podebljava cijelo vrijeme na razinama 150, da sam barem ja prodao na 220, opet bi se ljepo nakrcao….

ma kakav cash-r-a, 100% in

pa gledajući stanje u zadnjih tjedan dana, bida malte ne nije ni bilo. sada onaj tko želi ipak može izaći, ja sam prodao komadić po toj cijeni, jer mi je trebalo novaca. Sada držim do daljnjeg i čekam sunce, jer mi je ove kišurine već dosta

Ja sam nesto kupovao pa prodavao pa opet kupovao… dosta su velike oscilacije u cijeni pa se moze dosta zaradit na tradeanju… Uglavnom 90% sam stalno unutra a s 10% trejdam…

New Report

Close