LLRB (Lola Ribar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LLRB (Lola Ribar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lova od prihvata ponude bi trebala sjesti na račun najkasnije 22.05. Ispravite me ako griješim.

jel vam sjela para? meni ni…

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Meni jeste……danas pijemo!!

eto vidite da su se dečki držali zakona. nisu baš onakvi kakvima ih vi prikazujete ovdje. to su mladi i poduzetni ljudi.

...povijest se ponavlja...

Delboy,ispravak krivog navoda : MORALI su se,radi svoje guzice,drzati zakona!!Da su ikako mogli drugacije…ne bi ga se drzali!

eto vidite da su se dečki držali zakona. nisu baš onakvi kakvima ih vi prikazujete ovdje. to su mladi i poduzetni ljudi.

Ovo je nevjerojatno, pa ti Delboy nemaš mjeru. Sam sebe hvališ.
Moram ti se zahvaliti na konačno objavljenoj ponudi i moram ti reći da je stigla u pravo vrijeme.
Prodao sam ranije na burzi i ušao u JDPL koji je odradio 50 % i zato ti puno puno hvala.
Da mogu naručio bih ti pjesum " Za svaku tvoju riječ "

Ponudu je prihvatilo 113 dioničara. Ukupno je pohranjeno 39.751 dionica oznake LOLA RIBAR-R-A, što čini 31,27% udjela u temeljnom kapitalu Ciljnog društva.
Nakon ponude za preuzimanje Ponuditelj imatelj ukupno 92.800 redovnih dionica s pravom glasa Ciljnog društva, što predstavlja 72,99% udjela u temeljnom kapitalu Ciljnog društva i koje daju 92.800 glasova, odnosno 72,99% glasova od ukupnog broja glasova koje daju dionice Ciljnog društva s pravom glasa.
Sandi Šola, kao osoba koja djeluje zajednički s Ponuditeljem, je nakon ponude za preuzimanje imatelj ukupno 17.846 redovnih dionica s pravom glasa Ciljnog društva, što predstavlja 14,04% udjela u temeljnom kapitalu Ciljnog društva i koje daju 17.846 glasova, odnosno 14,04 % glasova od ukupnog broja glasova koje daju dionice Ciljnog društva s pravom glasa.
Slijedom navedenog, Ponuditelj i Sandi Šola nakon ponude za preuzimanje ukupno drže 110.646 redovnih dionica, što predstavlja 87,03% udjela u temeljnom kapitalu Ciljnog društva i koje daju 110.646 glasova, odnosno 87,03% glasova od ukupnog broja glasova koje daju dionice Ciljnog društva s pravom glasa.

hmhm kaj bumo

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

pumpen oder nicht, das ist die frage..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

hahah zato ih ni nisam prodavao, ovo bi moglo na kraju postati jako jako zanimljivo jer kada pogledam kakva je prodaja moglo bi bit smijeha :),

kaj ni ti nisi prodao dionice …. [smiley]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

pa da znaš da sam namjeravao sačuvati stotinjak komada, al reko tko ga hebe, kupio adrisa i prihvatio ponudu.. mislim da je ovo prilično otvoreno prema gore.. osim ako Vidić ne odluči kapitalizirati na 50% [lol]

pa čemu se vi čudite? ovi nalozi stoje ovdje već ravno godinu dana (osim ovog prvog na prodaji). neće cijena gore. vidić se istrošio. prije da će padati cijena…a za par godina naravno da će gore. prvo treba spustiti cijenu, onda napraviti squeez out kad skupe 95,01%(nakon što nakupuju po jeftinim cijenama) . e onda će cijena gore. tada će biti prodaja po 400 kuna agrokoru ili atlanticu ili tko zna kome…

...povijest se ponavlja...

New Report

Close