LLRB (Lola Ribar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LLRB (Lola Ribar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gdo bi se tome nadal.. morti je struktura dionacara jako cvrsta, i bude samo svrsca nakon ove javne ponude. ja bum si ostavil par komada za delboya da dokupi kad pocne rasti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

delboyu !!!
dionice će rasti kada se vidi plan poslovanja – ha,ha,ha….
Zanima me tko će izraditi taj plan. Pa zar neznaš kakva ti je rukovodeća struktura u loli.
Lola nije gubitaš nego joj je država dužna 14,5 miljuna € – ha,ha.ha….
Ako je 30 milijuna kuna 14,5 milijuna € pitam se ….
A koliko je lola dužna? Daj točne informacije, nemoj nasmojavati raju.

nisam upoznat s glagolom nasmojavati

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

delboyu !!!
dionice će rasti kada se vidi plan poslovanja – ha,ha,ha….
Zanima me tko će izraditi taj plan. Pa zar neznaš kakva ti je rukovodeća struktura u loli.
Lola nije gubitaš nego joj je država dužna 14,5 miljuna € – ha,ha.ha….
Ako je 30 milijuna kuna 14,5 milijuna € pitam se ….
A koliko je lola dužna? Daj točne informacije, nemoj nasmojavati raju.

pa manje je dužna lola od 95% firmi koje kotiraju na ZSE ako baš moraš znati. njen je ključni problem, kako i veledrogerija i drogerija, upravo veliko kašnjenje sa plaćanjem HZZO-a. sve ostalo jako dobro radi. dug je narastao dečec. kamate su 15% godišnje + novi dugovi, tek da znaš. samo polako.

...povijest se ponavlja...

Danas je objavljena javna ponuda u NN, znači da su novci na tekućem računu najkasnije do kraja svibnja.
Tvrtka ima velikog potencijala, a samo kada se od kratkoročne imovine oduzmu kratkoročne obveze dobije se više od 300 kn/dionici.
Fer vrijednost tvrtke je puno veća od ponuđene cijene, tako da tko odluči čekati sigurno neće izgubiti, ali će možda propustiti druge likvidnije prilike.

Pa nisu kokošari budale. Znaju oni što su kupili i što će napraviti s lolom. Trenutna kriza im je do daljnjeg poremetila planove, ali ne brinem se Šolu i Vidića. Predlažem novu igru.

POBJEDI ŠOLU I VIDIĆA.

Novcem od prodaje lole kokošarima kupiti ću dionice za koje mislim da će odraditi puno bolji rast nego lola. A možda i Šola i Vidić pobjede. Tko zna. Delboy naravno.

ne bi štel remetiti monologe, al u delboyevu obranu moram reć da je llrb imao 100-150% bolji performance od crobexa u zadnjih godinu i pol..

ne bi štel remetiti monologe, al u delboyevu obranu moram reć da je llrb imao 100-150% bolji performance od crobexa u zadnjih godinu i pol..

to ja cijelo vrijeme govorim. i sada će, oni koji prihvate ponudu, izaći ili s dobitkom, ili s nikakvim prinosom ili sa gubitkom od najviše 50% (pod uvjetom da su uzimali na ATH), a većina, opet ako prihvate, izaći će sa minusom od 30tak %, što je ništa u odnosu na one koji bi izlazili iz likvidnih dionica. Zato ja volim ovakve dionice gdje par godina ništa, a onda lova u džep. Ovdje će još biti svega. Što je s onima iz ATPL-a na 3200, LRH na 6000, KORF na 150 i slično…samo neka oni kupuju i pametuju, a mi kreteni ćemo ove "loše" dionice.

kad uopce ide javna ponuda tj do kada je treba prihvatit

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

svi oni koji su tužili ne mogu sudjelovati u ponudi. a ti zg28 malo čitaj pa ćeš saznati. moraš izračunati.

Ponuda je izasla 10.04.2009.Traje 28 dana…

i dečki, hoćete li prihvatiti ponudu? ja se još uvijek dvoumim. nekako mi se ova dionica čini jako stabilnom, a prometi u zadnje vrijeme nagovještaju da ćemo izaći iz posebnog režima. onaj šmit kupuje ko mutav, valjda da izjednači pa da izađe sa pozitivnom nulom…

New Report

Close