LLRB (Lola Ribar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LLRB (Lola Ribar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš vrijedna. Nemojte me nasmijavat!

"Dite materi a balun Hajduku"

Vidicu,odgovori metki…vidis da te pita isplati li se cekati. [lol]

Baš vrijedna. Nemojte me nasmijavat!

u kojem si gubitku na igh a u kojem si ovdje? ne laprdaj ako ne znaš što je burza. prvo se oslobodi predrasuda pa onda piši. zašto ne bi bila vrijedna? bolnička oprema jako je tražena svuda i stalno. zato si ovdje u minusu 10%, a na igh 90%….

...povijest se ponavlja...

metka, sama moraš odlučiti. ja mislim da se isplati čekati, ali uvijek je pitanje svih pitanja: hoću li drugdje zaraditi više. ja mislim da neću prihvatiti ponudu. što bi s tim novcem? da kupim likvidnu dionicu koja će na ljeto vrijediti 50% manje.? ne hvala. ovdje je struktura dioničara čvrsta. to smo vidjeli ovih mjeseci.

Lola će biti dionica iznenađanja za dioničare koji ne prihvate javnu ponudu. Možete misliti kako će šola i vidić iznenaditi ostale dioničare npr. sa dokapitalizacijom bez prava prvenstva za postojeće dioničare u stilu jadranske banke. Dvojac se dosada pokazao kao zloćudan i od njih ne treba očekivati ništa dobro. To što je ispalo ovako treba zahvaliti prvenstveno šolinoj grešci i kupovini po 200 kn.

Lola će biti dionica iznenađanja za dioničare koji ne prihvate javnu ponudu. Možete misliti kako će šola i vidić iznenaditi ostale dioničare npr. sa dokapitalizacijom bez prava prvenstva za postojeće dioničare u stilu jadranske banke. Dvojac se dosada pokazao kao zloćudan i od njih ne treba očekivati ništa dobro. To što je ispalo ovako treba zahvaliti prvenstveno šolinoj grešci i kupovini po 200 kn.

Nitko nije zloćudan osim ovakvih komentara. Dobro znate da je došlo do pogreške kod ponude jer ne bi oni nikada išli zlonamjerno. Dokapitalizacije neće biti, a cijena će za godinu, dvije sigurno premašiti 1000 kuna. dobro upamtite što sam napisao. a to će biti i cijena preuzimanja. bit će tu i dividendi i svega. samo treba prvo završiti ponuda, pa vidjeti koliko je duo-pegla skupio i onda idemo na dizanje cijene da zaštite svoje ulaganje sa primjerice 100% prinosa u par tjedana. ja očekujem da će prikupiti ukupno oko 68%, a onda će se bitka voditi za preostale dionice. zaključite sami što će onda biti. a ako i bude dokapitalizacije, kamo sreće. jedino je pitanje: čemu bi ona služila. nije lola gubitaš nego joj država duguje 14,5 mil. eura, a kamate teku od 1999., s time da toga nema u FI-u prema kojemu je dug otpisan. Dakle….?

Ja bi jaako dobro pogledao šta se dogodilo s ostalim dionicama nakon isteka ponude, jaaaako dobro.
Možda LCDS najbolje usporedbu…(INA, MLNR, ZTNJ, LCDS, DDJM…).

Nitko nije zloćudan osim ovakvih komentara. Dobro znate da je došlo do pogreške kod ponude jer ne bi oni nikada išli zlonamjerno. Dokapitalizacije neće biti, a cijena će za godinu, dvije sigurno premašiti 1000 kuna. dobro upamtite što sam napisao. a to će biti i cijena preuzimanja. bit će tu i dividendi i svega. samo treba prvo završiti ponuda, pa vidjeti koliko je duo-pegla skupio i onda idemo na dizanje cijene da zaštite svoje ulaganje sa primjerice 100% prinosa u par tjedana. ja očekujem da će prikupiti ukupno oko 68%, a onda će se bitka voditi za preostale dionice. zaključite sami što će onda biti. a ako i bude dokapitalizacije, kamo sreće. jedino je pitanje: čemu bi ona služila. nije lola gubitaš nego joj država duguje 14,5 mil. eura, a kamate teku od 1999., s time da toga nema u FI-u prema kojemu je dug otpisan. Dakle….?
[/quote]

Ova izjava delboya treba ući u anale gluposti na ovom forum, posebno onaj dio kad kaže da on i šola nikad ne bi išli zlonamjerno. Pa tko je srušio cijenu lole na burzi. Upravo kaba prodajom veće količine po 250 kn kada je cijena bila preko 300 kuna.

ne vrijeđaj. dobili ste dobru ponudu. uvijek se nakon ponude cijena spusti malo, ali onda kad se vidi plan poslovanja cijena ide gore. neće valjda lola biti izuzetak od pravila.

Kada je i gdje
do sada cijena nakon ponude isla gore??
Kako je sada ponuda DOBRA kada kazes da je nadati se da bude u buducnosti i 1000 kn?Mozda si mislio u 22. stoljecu ? [lol]

yago, jel ti čitaš što sam napisao. rekao sam da se nakon ponude cijena spusti malo, ali onda nakon nekog vremena cijena ide gore. pa ovdje će u rukama dvojice biti najmanje 80% dionica. zar ne misliš da će taj dvojac pokušati doći do još većeg broja. e pa tada ćeš im ti prodavati po tvojim cijenama. i još nešto: reci na kojoj si dionici manje izgubio od ove? niti na jednoj. naravno, pod uvjetom da nisi ulazio na ATH, ali čak i tada nisi u gubitku većem od 50% što je za ova vremena prava premija.

Sjecam se kada si svojevremeno spominjao istiskivanje malih dionicara.

New Report

Close