LLRB (Lola Ribar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LLRB (Lola Ribar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U ponedeljak ide tužba pa ćemo čekati. Usput kamata je sada 17 %.

p.s. zaboravio sam ti reći delboy da se saziva izvanredna skupština sa smjenom uprave i nadzornog odbora. I još sam nešto zaboravio. Ide zahtjev za neovisnom revizijom poslovanja, a nakon toga kaznene prijave Dorhu za zlouporabe u gospodarskom poslovanju itd.
I još nešto delboy, prijava šole za oštećenje dioničara Kabe i sukob interesa prilikom prodaje lole svom pajdašu vidiću. Pozdrav

"Pobjedi Šolu"

ništa vam ne pomaže akotreće osobe, povezane sa šolom i vidićem, kupuju. znamo što znači slaganje naloga prema dolje na nelikvidnima pogotovo sad kad ima tisuću prilika. tužba će vam u tom slučaju biti odbačena, uz naknadu sudskih troškova. ja se uključujem u kupovinu na nekih 40-tak kuna… a dok vi sve to sazovete i napravite, eto nama nove ponude sa možda i više povezanih osoba. u tom trenutku oni su u većini i nova uprava bit će smijenjena. zato vam ne preporučujem tužbu. zasad. a kad bude vrijeme, i ja ću vam se pridružiti. znate da volim malo provocirati da vidim jel vam borbena spremnost na mjestu…imajte takta. sud nikome nije pomogao.

...povijest se ponavlja...

delboy, hanfa je donijela rješenje i utvrdila da je šola kupio po 200 kn i da zajednički djeluje sa vidićem. mogu se oni povezati sa bilo kim ali ta šolina kupovina je presudna. obveza je nastala 30.06. i tužba ide na obvezno sklapanje ugovora sa tim datumom, te će tako i zatezne kamate ići od tog datuma.

da, ali ako se utvrdi naknadno da je i treća osoba zajednički djelovala, tada se i njene kupovine moraju uključiti, a ta treća osoba kupuje otprije 30. 6. a kupovat će vjerojatno još da snizi prosjek. Posebice će to doći do izražaja ako dođe do tužbe i zato nemojte tužiti. ja njima ne vjerujem i mislim da neće dati ponudu od 200 kn, a i svejedno mi je jer ju neću prihvatiti ionako. prije da će ponuda ići po 100-150 kuna, s time da im hanfa opet može vratiti ponudu na ispravak. tada su oni dali ponudu u roku, ali je hanfa vratila, pa će vam tužba biti odbačena. to je 100% tako. znaju oni kako se to radi. nema sada novaca nitko i ne očekujem ponudu prije 2010. godine. a do tada će mnoge dionice porasti , dok ćemo mi biti ovdje blokirani. zato se okanite te tužbe jer onda ćemo biti blokirani 10 godina a ne dvije.

delboy još jednom, nema prosjeka već se uzima najveća cijena po kojoj je neka od povezanih osoba stekla dionice. jeli ti to već jednom jasno. šola je kupio po 200 kn i po 100 kn ali je utvrđena cijena od 200 kun.

tužba upravo ide da se spriječi njihova taktika odugovlačenja a slanjem namjerno nepotpunih ponuda. Ako si čitao rješenje hanfe onda bi ti moralo biti jasno da se nepotpuna ponuda smatra nepostojećom, tj. kao da je i nisu podnijeli, zato su i kažnjeni. cijena u ponudi ne može biti manja od 200 kn, a zatezne kamate će im samo povećati cijenu, plus troškovi postupka i eventualne ovrhe na imovini ako ne budu isplatiti novac. Koliko znam imaju dosta imovine na kojoj se može vršiti ovrha. Inače odvjetnik radi na proviziju, i vjeruj mi jako će dobro zaraditi.

vrijeme će pokazati tko je bio u pravu. znam da je teško gledati prilike kojih je tisuću, a mi ovdje blokirani i još cijena pada prema iznosima ispod 100 kuna, ali ja sam se ionako već pomirio i prekrižio te novce.

Kako to mislis TESKO JE GLEDATI PRILIKE KOJIH JE TISUCU??Kome je tesko,delboy?Tebi…??I zasto se toliko grozis od samog spominjanja Suda??Maxmini ti lijepo i potanko objasnjava sto ce se dogadjati a ti kao da ne zelis shvatiti.Cijuena MORA BITI 200 + kamate i molim te da ne baljezgas vise !Uzmi zakonu ruke. i sve ce ti biti jasno,kao i nasem odvjetniku

u nadi je spas dečki. ja samo vidim da se nalozi pomiču prema dolje pa očito da netko ne misli poput vas. a ako je tako kao što vi govorite, već bi neko očistio sve ispod 200 kuna, ali nitko se ne usudi. zašto? prosudite sami. dvojac uvijek ima par asova u rukavu a vaš odvjetnik očito nije baš upućen u mogućnosti. ne kažem da će tako biti, ali ja njima ne vjerujem pa stoga računam na najgoru soluciju a to je da će ponuda ići po 100 kuna, što je moguće ako prijave treću povezanu osobu. osim toga, tako piše u europskoj konvenciji o uređenju tržišta kapitala koja je po ustavu po pravnoj snazi iznad ustava. momci, kad netko lupi ove naloge prosjeci padaju, dvojac prijavljuje nove osobe s kojima zajednički djeluju i …što ćete tad? tužiti? zato vam govorim da se suzdržite od glupih poteza. nikome odvjetnik nije donio pare pa neće ni vama, štoviše samo ćete se naplaćati. naglašavam, samo sam načuo da bi se mogli razočarati, ali nije sigurno da će tako i biti. ja njima ništa ne vjerujem, a niti hanfi jer vidimo da za TOZ ponuda kasni već 7 mjeseci i nikome ništa.

Pa kad kazes da je u nadi SPAS….moze biti,ali za tebe.Ja imam smijesno malo dionica LLRB-a tako da mi je ovo sve jedna zabava ali ne zelim dozvoliti da me netko pravi budalom,ponajmanje Sola,Vidic i slicni.To mi je jedini motiv ,ne zelim da me netko zahebava .

pa onda ne moraš ni komentirati, ali je činjenica da im malo tko vjeruje i znamo da su dečki spremni na sve da ušparaju koju kunu. zato ljudi pomalo i prodaju jer ne žele čekati nešto što možda ni ne dočekaju. kamo sreće da se priča dobro završi, ali polako je strpljenje ljudima pri kraju. tužbe neće ništa riješiti nego će samo pogoršati stvari ako se oni zainate.

Bravo delboy,ti si pravi krscanin!Kad te netko ošamari-pruži mu i drugi obraz da to jos jednom ponovi!I moli Boga da se DECKI NE ZAINATE!!Sjajno!!To je pravi recept za hrvatsko trziste kapitala.Ovaj tvoj gornji post je pravi recept kako se treba ponasati u slicnim prilikama!Za burzu u Pjong-Jangu….

New Report

Close