LLRB (Lola Ribar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LLRB (Lola Ribar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na koliko da se postavim? Na 20 kn?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Na koliko da se postavim? Na 20 kn?

ovisi na koji rok želiš pare. vidiš da je bid jadan, a čim se netko istrese, neće ga uopće biti…to ti je burza u hrvatskoj…ali utjeha se pronalazi preko granice – tamo je još gora situacija. u makedoniji ili crnoj gori jedva da se trguje sa nekoliko dionica…ja se samo nadam da će se ove nelikvidne probuditi u roku od 5-6 godina jer ću u protivnom zaboraviti da ih imam…kad je ovim zadnji put uopće trgovano u pristojnim količinama? eh…blokiralo nam pare, a toliko finih prilika svakog dana. dečki moji, niš od vaše tužbe kako mi se čini. čekate vi ponudu. a čini se da ćete se načekati. meni je svejedno, ja ne prihvaćam ponudu nikada , pa neću ni u ovoj dionici. dugoročno, nema zime. moj target za mene i dalje stoji.

...povijest se ponavlja...

Delboy,mi cemo isto sto i ti!A to je…nista!A gdje ce osvanuti tuzba…to ces vec vidjeti!

nema ni p od ponude…nemaju dečki love očito…nelikvidnost je velika. a što ćete vi? najbolje da zaboravite ovo na par godina…

Znaci,ti nisi za sazivanje SKupstine i oduzimanje prava glasa Kokosarima ??

Znaci,ti nisi za sazivanje SKupstine i oduzimanje prava glasa Kokosarima ??

što bi mi time dobili? malo dalje gledaj a ne samo da im pokažeš svoju moć. a oni čim daju ponudu raspuštaju tvoju skupštinu i započinju osvetu. tada ćemo zauvijek ostati na 100 kuna. razmisli što ti mogu napraviti sa svojim dionicama ako požele. nije svijet baš onakav kakvim ga novinari prikazuju. kupnja je na 100 fucking kuna a ti bi skupštinu sazivao…ipak bolje čekaj a ako ti se žuri prodaj. nemoj nas ostale uvlačiti u to jer ja se protivim a nemam baš malo lole (iako nemam ni puno)

Ja tebe nigdje ne uvlacim,tuzba je vec na putu ali zasto se ti toliko oko toga sekiras?Ne mozes nista izgubiti.A na 100 kuna ne mozemo ostati vec na 200,oo + kamate od ljeta 2008. pa na dalje….

e moj jago , načekat ćete se vi ponude. pogledajte TOZ – nema i nema, a svi rokovi su prošli. blago nama kad živimo u teksasu. prije će ovo na 100 kuna nego ćemo mi vidjeti tih njihovih navodnih 200 koji nisu ni sigurni, a za par godina ionako mi je svejedno jer ponuda mi je preniska, a oni nemaju para da dižu cijenu. strpljivo, samo strpljivo.

A cuj,tuzba ide a biti ce i Skupstina ,pa cemo vidjeti kako ce oni dalje..to ce biti njihov a ne nas problem .A ako ti je ponuda preniska…..cekaj bolju.

Dragi delboy
Ja ću vrlo rado prihvatiti 200 kuna i s tim novcem kupiti npr KORF po 22 kune, koji će za neko vrijeme porasti 5 puta, a lola ???

neće biti tih 200 kn ako tužite, odnosno bit će ihi ali nakon okončanja postupka a u prosjeku takav postupak traje između 8 mjeseci i 2,5 godine, dakle 2,5 godine nećete vidjeti novac, a na kraju dobijate 200 kuna uz bijednu kamatu od 15%. to je premalo love. radije ću ja čekati pola godine ili godinu nego dvije. samo ti kupuj korf…nitko nije na toj dionici zaradio pa ne budeš ni ti. lola? vidjet ćemo. uglavnom dionica za strpljive jer ponude očigledno za vrijeme krize neće biti.

ruši se cijena..izgleda da će dečki tj. kokošari kako ih vi zovete, spuštati cijenu do 10 kuna ako treba jer moguće je da će još poneku osobu ubaciti u ponudu i navesti da zajednički djeluju, a onda im je cijena u ponudi bitno niža…neće oni dati ni 150 kuna na kraju ako uspiju smanjiti prosjek još nekog svojeg kompanjona odnosno kompanjonke koja bi u tome mogla sudjelovati… ajde, barem ima naloga na kupovini, iako samo nekoliko, dok kod drugih dionica ni toliko…boli znam, drugi rastu, krizi se bliži kraj a mi ovdje blokirani na idućih par godina vjerojatno jer para nema niotkuda…e moji kokošari, što ćete vi?

New Report

Close