Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,56 | 922 | 122 | 7,00 | 7,55 | -1,31% |
bitno poboljšano poslovanje – lijepa dobit od 6 milja, čak je i sama luka u plusu po prih minus rash
ovdje je izgleda najpametnije ržati luku da ne radi gubitak, a ubirati 49 posto dobiti od jad vrata koji rasturaju nevideno. mozda ne bi bilo lose da oni preuzmu i ostatak lkri pa da lkri i dioničari ubiru udio u dobiti
U konačnici to je neminovno
Tu bi moglo biti vatreno ubrzo vezano kako za cijelu luku tako i za lkri. Koje se namjere novog dioničara koji je nedavno od OT Logisticsa preuzeo 17,51 % po 35 kn te je sad drugi dioničar ?
Lanjski i ovogodišnji promet odlični a ovo stagnira.Samo do kada…
Preuzeo dionice po cjeni 35 kuna a sad je jedvo 28 kuna , smješno mada ja ne kupujem lkri zbog cjene dionice već zbog dividende , neka je cjena dividende 5 kuna , ja sam sretan ko mala beba
ako bude renta kao kod jadranskih vrata, lkri ne mora nista driugo raditi nego samo ubirati rentu tj divkukao od jad vrata
i tako državnoo poduzeće lkri na kraju posluje jednako dobro kao privatno poduzeće jer jadranska vrata i maersk-enna im to omogućuju
Tu bi moglo biti vatreno ubrzo vezano kako za cijelu luku tako i za lkri. Koje se namjere novog dioničara koji je nedavno od OT Logisticsa preuzeo 17,51 % po 35 kn te je sad drugi dioničar ?
Lanjski i ovogodišnji promet odlični a ovo stagnira.Samo do kada…
to ima veze s lučkom upravom, a ne sa luka rijeka!
ova do krova
zna tk u koje omjeru ubire lkri a u kojem država
ova do krova
zna tk u koje omjeru ubire lkri a u kojem država
Što reći na komentar kolege amadea
Zorangutan
……….DA………..
…….važno je zvati se dioničar lkri…….cjela europa je u debelom minusu , jedino lkri u debelom plusu
Svaki put ista priča. Jasno je da Lučka uprava Rijeka i Luka Rijeka d.d. nisu isto ali je isto jasno da su ovako ili onako povezane počevši od prometne infrastrukture nadalje. Znači svaka vijest vezana za Riječku Luku općenito ima i veze sa Luka Rijeka d.d.
Meni ne čudi kako netko plaća danas +7% već me čudi kako netko to uopće prodaje sada.I to još neki dan kada je bilo -8 %. Ova korekcija nakon toga gratisa je normalna a očekivani rast još nije počeo .Sve ispod 40 je na akciji a naredno vrijeme će pokazati. Rast nije odrađen kao drugdje, 2020 neočekivano dobra,1q ove godine još bolji.Doći će ubrzo do preslagivanja .Zašto bi netko ulazio po 35 kn još nedavno i postao preko noći dioničar broj 2 . Znači kad zbrojite poslovne rezultate, vlasničko preslagivanje i neopravdano izostali oporavak šta dobijete :).