Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,54 | 2.262 | 300 | 7,50 | 7,60 | 0,66% |
Ovo je već lijep rezultat
Danas su se mnogi vraćali u todex dionice ne pitajući za cjenu i potražili bankomate na određenim perjanicama…
To je bio primjer i na LKRI… usprkos sjajnim objavama…
http://www.seebiz.eu/poljski-ot-logistics-zeli-veci-udjel-u-luci-rijeka/ar-155690/
Na novinarski upit o radu i planovima poljske tvrtke OT Logistics, koja je suvlasnik Luke Rijeka d.d., poljski ministar odgovorio je da je poljska Vlada zadovoljna suradnjom s tom tvrtkom te da njene investicije idu u dobrom smjeru i u Hrvatskoj i u Poljskoj. Butković je na pitanje o želji poljskog partnera da poveća vlasnički udjel u Luci Rijeka rekao da je suradnja s OT Logisticsom jako dobra te da će se o daljnjim koracima razgovarati na razini vlade.
I tu se nešto počelo dogajat
“moje je osobno mišljenje da treba graditi novu nizinsku prugu. S tom se odlukom treba složiti i Europska komisija, kao i za Pelješki most, uvjeriti da je to jedini mogući i pravi put za povećanje prometa u riječkoj luci i vraćanje tereta s cesta na željeznicu. Osobno ću se zalagati da se takva politička odluka donese, ali pričekajmo da Vlada donese odluku. Otvara se i pitanje premještanja riječke luke, odnosno stvaranja nove luke na otoku Krku, a tu je i LNG. To su strateške odluke i mislim da je to realno, da to ima budućnost.”
“Ma, imamo potencijal. Luka Rijeka je najbliže u dubinu europskog kontinenta, prepoznata i svrstana i na koridoru prometne mreže EU, i mi tu imamo budućnost. Ta utakmica nije izgubljena i osobno sam optimist.”
poklonjeno im 25 kn po dionici 🙂
poklonjeno im 25 kn po dionici 🙂
[/quote]
Izgleda da će tu biti još svega puno lijepih stvari 🙂