Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,60 | 4.408 | 580 | 7,60 | 7,65 | -0,65% |
tek sad sam vidio nominala Lkri je 100 kuna a prosle godine minus od 5.8 mil ako bi to islo po nominali od 100 kuna onda bi Lkpc bila 25 puta jeftinija na ovj cijeni od Lkri
pergledali ste činjenicu da ide na 60 kn
neznam dali ce na 60 ali ako ce po nominali onda je Lkpc prejftina bar po ovim finacijskim pokazateljima.Imam LKPC i mislio sam uzeti LKRI prije 5dana na 72kn ali ocito je neko imao info o ovme pa se istresao
Ovo sam postao još 25.03.2013,sad nisam gledao trenutno stanje ali mislim da dovoljno govori zašto je LKRI tu gdje je sad.Tada je cijena LKRI bila 137 kn.
LKRI
P/E 162,68
P/B 1,75
P/S 4,68
129.680 TEU
Luka Koper
Current P/E Ratio (ttm) 19.9946
Estimated P/E(12/2013) 10
Price/Book (mrq) 0.4551
Price/Sale (ttm) 0.7734
570.000 TEU
Dakle,ako nekim čudom za 3-5 godina zaista dostignu tih 600.000 TEU još će uvijek biti dosta skuplji od Luke Koper,fundamentalno.
Sad,znam da je ovo ZSE,ali ako ćemo uspoređivati Luke i to još u EU..
znači za 2 tjedna LKRI ispada iz crobexa, hoće li onda indeksni fond raprodavati ovu dionicu?
jel ja ovo dobro čitam? 40 kn? [emo_vrtimise]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/HedkyYamK4WjVbCrxzuIbQ==.pdf
Citate kolega..Smanjuje se nominal na 40 I vrsi dokap ponudom po 40…
Pozdrav
pa ne mogu vjerovati da na burzi i dalje netko nudi 6x kuna za dionicu!? zar ljudi ne čitaju obavijesti?? [emo_zacudjen]
pa ne mogu vjerovati da na burzi i dalje netko nudi 6x kuna za dionicu!? zar ljudi ne čitaju obavijesti?? [emo_zacudjen]
[/quote] cijena je tu di treba bit nakon razvodnjevanja ,uracunato je vec
@inverter
vidjet ćeš kako je uračunato…kao što je bilo i na INGR, OPTE, DDJH, PTKM…
Drugog kruga dokapa sigurno neće biti, a u prvom krugu imaju pravo samo postojeći, pa ne vidim razlog za značajniji pad, možda do 55kn…
izgleda da im je došlo do mozga
na 80 kn je vec blo zbogom pameti [emo_palacd]