LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 03:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,55
619
82
6,05
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ako bi ja mogao reći da se nešto vidjetisada može da ovdje ima stvaranje nekakvog grebenA jer to kreće nasipanje za obalnu izgradnju

Ne treba luci nikakva dokapitalizacija.

Patka…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Mislim da je ovo najmanje komentirana dionica na forumu u posljednje vrijeme a i općenito od ostalih “poznatijih”. To je bio razlog moje današnje kupnje. Može komentar cijene od 66-70 Kn?
hvala

Pa zar je ova dionica kužna?-nitko ni AniB, a C pogotovo…

Helllo imali ovod koga? daj brate malo utjehe

.. a šta bi ti kolega konkretno tija čut..da će bit bolje..nema problema,evo bit će bolje..to sam i ja mislija dok sam se krca na 85 kn..bit će bolje..samo ponavljaj u sebi..

Fundamentalno gledano, prema više kriterija ova dionica spada među skuplje dionice.
Na ovim razinama ju je zacementirala najavljena dokapitalizacija koja nikako da se dogodi. Uz to, ova dionica uvelike ovisi o političkim odlukama (gradnja željezničke infrastrukture, razne dozvole i dr.) Dodatno, dok su naši maheri na vlasti uspavani, kao da su u nekom hiberniranom stanju, konkurencija radi jako dobar posao (Trst, Kopar, Ploče, Pirej…).

Ipak, potencijal je ogroman i to na razini EU, ali o tom neiskorištenom potencijalu se na ovoj dionici govori zadnjih 15 godina. Jednom je već dogurala do cca 1.000 kuna zbog tog “potencijala” pa je investitorima sada potrebno i nešto više od samo lijepe priče.
Kada se to dogodi, reagirati će i ova dionica.
Imatelji će dobro proći, ali ovo nije dionica za daytrade.

Kupiti i čuvati!

Naravno, ovo nije investicijska preporuka niti savjet!

La vita e bella!

Pirej je stopiran i Grčka je znamo svi, trst nema prostora i uglavnom je kapacitet dosegnut. LKPC je OK ali ima manevra kao i uz Koper

@ Parchy
Dovoljno je pogledati prihode, dobit i profitnu maržu koju ostvaruju spomenute luke u odnosu na Luka Rijeka, pa da se razumije o čemu govorim.

Vaš link …

Vaš link …[/url]

A o potencijalu LKRI u budućnosti sam također sve rekao.

La vita e bella!

Kolega Posejdno, sviđa mi se ono vaše .. bila jena 1000 Kn.
Pomeni vrijedi realno oko 200 Kn. Neznan samo da li su dugovi veliki??

Znaci parchy znas koliko dionica vrijedi ali ne znas koliko je zaduzena? Strasno

znan da ništa neznan….rezultati trgovanja na HR burzi su mi dobro poznati, nadan se da ćesve rasti pa tako i moj portfelj čiji solidan dio zauzima LKRI.
Priznajen u nazad par godina trgovao sam s Ptkm, OPTE, KSST .. sve biseri do bisera

New Report

Close