LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne hvale se bas nesto zaradom…bit ce dobro ako je bude.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Bit će nešto zarade (koji milijun), mislim da bi ova dionica opet mogla biti hit….. 50-ak% zarade do kraja godine!! zanimljivo je i stanje na TOP10, mjesecima nema nikakvih promjena, a znalo se čak u jednom danu istresti po bidu preko 1000kom. Promet dionicom je innenađujeće dobar s obzirom na navedevo stanje prvih 10!!

Bit će nešto zarade (koji milijun), mislim da bi ova dionica opet mogla biti hit…..

pogledaj fundamente na ovoj cijeni pa ćeš vjerojatno promijeniti mišljenje….

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Fundamenti su puno gori na drugim dionicama koje se trže iznad fer vrijednosti.

Primjer je HT, INA i dr.

Ovdje će do 2020. biti lijepa priča sa proširenjem, izgradnjom nizinske pruge, strateška pozicija iz Kine itd.

Samo USA trguje po fundamentima, zato molim bez sarkazma.

Ljeto je…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

komunjare su visoko podigle ljestvicu ispred ove luke,tj.na sidru pred lukom je godinama bilo 10-30 brodova čekajući da uđu u luku.i sve to bez današnjeg TEU terminala,ravničarske pruge,pristupnih cesta,skladišta na škrljevu,EU.sada skoro sve što treba postoji a nigdje broda.plus toga luka je tada imala više administracije nego radnika,i sve to je funkcioniralo.gradili su stanove i dijelili radnicima.jednom šljakeru su dali nužni smještaj negdje u silosu,kada je dobio novi stan jedva su ga istjerali iz tog smještaja.čudili se svi zašto neće a čovjek nije htio jer je sve u luci imao badava,i brašno,i šećer,i kavu i td.želim reći,ova luka je jednom pokazala da može,i to jako dobro,u lošijim uvjetima nego sada,a šta se sada događa i zašto nikako da krene snažno naprijed teško je shvatiti.možda bi trebalo onemogućiti stručnjacima da upravljaju lukom i postaviti politički podobne.unutra sam,ali nije nagovor na prodaju,a ni kupnju.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/U-kolovozu-pocinje-izgradnja-kontejnerskog-terminala-na-Zagrebackoj-obali

使用を信頼し、あなた自身の能力の

al ste aktivni.prije svega ovdje država treba odraditi svoje ,i provesti smanjenje nominale , a nakon toga ići u dokap.

Što se čeka ,to samo oni znaju .

Kakvo pobogu smanjenje kapitala? Pa nemaju oni gubitke ko građevinari pa da pokriju dug. A dolaze sredstva iz EU..bespovratna. Pa jeste li čitali poziv na skupštinu?[emo_zacudjen]

najavljen je dokap po 70 kn i to bi trebali odraditi fondovi. također ne treba zaboraviti da su i radnici tražili dionice pod istim uvjetima (minus godine staža) pa će vjerojatno i njima udovoljiti. tako da je nekakav jači rast dionice iluzija, ako dođe na kratko do 80 kn puna šaka brade

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Gdje ti u skupštini piše da će biti dokap? Stvari su se promijenile. No da vidimo da li će bolje proći kupci ili prodavači.

Za sad prodavači ali brzo se to promijeni. Čeka se izvješće.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Lani je bilo 26.7., moglo, bi znači danas.

New Report

Close