Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,90 | 8 | 1 | 7,75 | 7,90 | 1,94% |
Svaki tjedan – brod jedan. Samo ne piše koje veličine [emo_namigusa]
za luku rijeka sam negdje pročitao da je najpametnije rješenje da se spoji s Bakrom ali da to ne da stranka HNS.koliko ja znam luka je državna i bakar pa zašto to ne prolazi.i predsjednik Josipović bi trebao inzistirati na takvom
pitanju kad je od hrvatskog interesa no on glumi nesvrstane i skuplja izborne
poene jer se ne želi zamjerati nikome.
Bigfoot
Nisi odgovorio koliko je ostalo do 01.07.,i što ćeš reći ako dodju Kinezi, jer ipak je Luka
Rijeka ogromni potencijal i bliža je Evropi puno bliža, kolega unatoč tvome pisanju nema više po 115, nemoj se sekirati tek dolazi urnebes, neće ga lako biti gledati tik tak tik tak .Pozdrav.
Evo nam danas godišnjice ulaska u EU,da se prisjetimo kako je to bilo dok čekamo urnebes.
Pozdrav
nije se znalo, da kukuriku Milanović može imati toliko veći nagativni utjecaj, od stotina pozitivnih Kineza, tko se malo prisjeti sa kakvom je podvalom htio proslaviti ulazak u elitno društvo, nije čudo da nismo i niže i da nećemo još biti
netko upravo kupio-prodao jednu dionicu, iskrene cestitke sudionicima transakcije I zelim im puno takovih transakcija u buducnosti [emo_naivan]
Jučer bili Kinezi u luci. Može li tko postati članak, ne mogu ga naći..mislim da sam ga u Seebizu jutros vidio.
od rasutih tereta nema zarade, ali bit će valjda dovoljno za plaćanje odštete po tužbi [emo_vrtimise]