LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 17:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,90
8
1
7,75
7,90
1,94%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

..da li je balončić napunjen helijem kolega fortuna ili ono drugo..

Dvostruko dno, mjesečni, log

http://postimg.org/image/t1aluggrb/

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

možda se znaju rezultati za 1Q, znate da onaj veliki posao za TE u Bosni ne ide preko luke, a to ipak nešto znači

Moller-jel Vi to tvrdite da poslovanje ima bilo kakve veze sa cijenom dionice- mozda na nekoj drugoj burzi[emo_namigusa]

to sigurno ne, ali nema niti jednog pozitivnog članka, valjda nitko još ne naručuje [emo_smijeh]

Vaš link …

porast prometa kroz luku I suhih tereta I kontejnera izvijestila lkri na zse[emo_dolar][emo_palacg]

..aha,znači kad se posluje pozitivno cijena pada…da,da,da sad shvaćam..

prihodi porasli 10%,dobit 40%, nije dobro mozemo ocekivati znacajan pad cijene dionice[emo_zacudjen]

..aha,znači kad se posluje pozitivno cijena pada…da,da,da sad shvaćam..
imas i toga u literaturi ,sve sto je logicno na TK ne vrijedi [emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Cosco gura Pirej
Novi pravac za kineske kontejnere: Pirej i Srbija uzimaju posao Rijeci i Kopru

Vaš link …

Cosco gura Pirej
Novi pravac za kineske kontejnere: Pirej i Srbija uzimaju posao Rijeci i Kopru

Vaš link …

Meni je u oko upalo slijedeće:
“… – Ta zbivanja imaju utjecaja i na luke, kao i na ekspanziju luke Pirej. U P3 alijansi brodara nalaze se Maersk, CMA CGM i MSSC i njihove prve brodove očekujemo u srpnju na linijama prema Rijeci i drugim lukama sjevernog Jadrana. Istovremeno je osnovana i druga alijansa velikih brodara u kojoj su upravo Cosco, te Hanjin i Yang Ming.”

Ali ja sam dioničar LKRI pa me možda više vuku obećanja i nadanja da će napokon krenuti razvoj LKRI (a i dionice).

New Report

Close