Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,90 | 8 | 1 | 7,75 | 7,90 | 1,94% |
..posjedujem dionice par firmi između ostalog i lkri,dobra firma posluje s dobitkom kakvim takvim,perspektiva bla,bla,bla i nitko je neće do 100kn na lopate je možeš kupit ali ne sad nije interesantna ali je zato bila na 150-250kn pa mi nije jasna logika ljudi koji su je tad kupovali ali neka sve 5..ja nemam lipe na računu i s time sam sve reka šta bi ja radija,ovo me sve podsjeća na jdpl po 50-60 nitko nije tija a sad na 150 je dobar..nadam se da će se taj scenarij i ovdje desit kad tad..
..posjedujem dionice par firmi između ostalog i lkri,dobra firma posluje s dobitkom kakvim takvim,perspektiva bla,bla,bla i nitko je neće do 100kn na lopate je možeš kupit ali ne sad nije interesantna ali je zato bila na 150-250kn pa mi nije jasna logika ljudi koji su je tad kupovali ali neka sve 5..ja nemam lipe na računu i s time sam sve reka šta bi ja radija,ovo me sve podsjeća na jdpl po 50-60 nitko nije tija a sad na 150 je dobar..nadam se da će se taj scenarij i ovdje desit kad tad..
Ako je gospodin Jozo Kalem našao poslovnu priliku,te kupio kamenolom na pola putu RI_ZG, znači da pruga ide,a time i LKRI ima perspektivu(sory,nisam znao da se big ne smije spominjati)
Ne pratim u zadnje vrijeme..po koliko ono ide dokap i da li još uvijek cerp otpušta radnicima?
Hvala!
P.S. Cca 2007.g. je država na dražbi nudila dionice lkri po 25 kn i nitko ih nije htio kupiti!!!
Cijena 2007.god. na burzi je bila….?
@dada11
što tu tebe konkretno veseli? što ćeš imati ti od toga kao dioničar??
Iz Luke Rijeka ističu kako je ciljani iznos dokapitalizacije oko 300 milijuna kuna, kao i da će se unutar samog procesa, a nakon dubinskog snimanja, razvoja poslovnih planova i procjene vrijednosti, utvrditi realna vrijednost i u skladu s time i konačno modelirati dokapitalizacija.
O točnom strukturiranju modela dokapitalizacije, pojašnjava se u priopćenju, konačna će se odluka donositi tijekom samog procesa povećanja temeljnog kapitala, a intencija je u vlasničku strukturu privući institucionalne ulagače.
———-
Ovo može biti dvosjekli mač za dioničare, pogotovo ako im budu pogodovali cijenom… S druge strane, za nekog bi to mogla biti povoljna prilika za kupnju. Bit će veselo u riječkoj luci [emo_smijeh]
Zašto u svemu vidite opasnost?
Povećanje kapitala, EU pozicija, investirano je do sada mnogo love.
Luka neće nestati, može se samo premjestiti na drugo mjesto za prihvat tereta i to je sva filozofija.
Ako uđe svježi novac, tada to ne može biti loše pa makar i 70,00 kuna po dionici.