LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 01:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,90
8
1
7,75
7,90
1,94%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dokap do ljeta, čisto sumnjam.

Gradnja pruge, mnogo izvjesnije.

Povećanje kapaciteta, sigurno.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Gradnja LNG terminala planira se u lkri kaže Milanović. Gradnja bi trebala početi 2015.g.

gdje ?

Može li neki iskusniji forumaš prokomentirati iduće Vaš link …[/url]

All money is a matter of belief

Može li neki iskusniji forumaš prokomentirati iduće Vaš link …[/url]

Nema se ovdje što pojašnjavati,očito stvari idu krivim putem.
treba ,podhitno napraviti dokap ,prodati 35% udjela , smanjiti nominalu na 70 kn, postaviti nove osobe na odgovorne funkcije i krenuti prema biznisu .
Iskoristiti položaj i mogučnosti LKRI do maksimuma.

Depresivno kao i cijela politika zajedno sa investicijama.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

RI PRIVREDNI BAROMETAR: Koncepcija razvoja luke počiva na zastarjeloj doktrini

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Rijecka-luka-ima-potencijal-za-prekrcaj-milijun-kontejnera

Što se tiče cargo prometa, osobito kontejnerskog prometa, riječka luka je prioritet Vlade. Postala je postala sastavni dio europskih koridora, čime je omogućeno sufinanciranje između 75 do 85 posto ulaganja, istaknuo je ministar

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

CERP dokupljuje,hmm??Ocekujem da ce lkri ispasti iz crobexa u trecem mjesecu pa me to malo cudi????[emo_zacudjen]

Ima li tko uvid zadnjih par mjeseci u top 10.Ispada da je zadnji tjedan audio prosuo onih cck1500komada??

CERP dokupljuje,hmm??Ocekujem da ce lkri ispasti iz crobexa u trecem mjesecu pa me to malo cudi????[emo_zacudjen]

ne dokupljuju, to je ili povrat neotplaćenih dionica, ili nasljeđivanje ili ovrha radi duga ili nešto slično

imam nesto ove dionice I nikako mi nije jasno sto se desava u zadnje vrijeme, ima li tko kakav info?

nema? tone luka ili presusuje Jadran?

New Report

Close