Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,90 | 8 | 1 | 7,75 | 7,90 | 1,94% |
Dokap do ljeta, čisto sumnjam.
Gradnja pruge, mnogo izvjesnije.
Povećanje kapaciteta, sigurno.
Gradnja LNG terminala planira se u lkri kaže Milanović. Gradnja bi trebala početi 2015.g.
gdje ?
Nema se ovdje što pojašnjavati,očito stvari idu krivim putem.
treba ,podhitno napraviti dokap ,prodati 35% udjela , smanjiti nominalu na 70 kn, postaviti nove osobe na odgovorne funkcije i krenuti prema biznisu .
Iskoristiti položaj i mogučnosti LKRI do maksimuma.
Depresivno kao i cijela politika zajedno sa investicijama.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Rijecka-luka-ima-potencijal-za-prekrcaj-milijun-kontejnera
Što se tiče cargo prometa, osobito kontejnerskog prometa, riječka luka je prioritet Vlade. Postala je postala sastavni dio europskih koridora, čime je omogućeno sufinanciranje između 75 do 85 posto ulaganja, istaknuo je ministar
CERP dokupljuje,hmm??Ocekujem da ce lkri ispasti iz crobexa u trecem mjesecu pa me to malo cudi????[emo_zacudjen]
Ima li tko uvid zadnjih par mjeseci u top 10.Ispada da je zadnji tjedan audio prosuo onih cck1500komada??
CERP dokupljuje,hmm??Ocekujem da ce lkri ispasti iz crobexa u trecem mjesecu pa me to malo cudi????[emo_zacudjen]
ne dokupljuju, to je ili povrat neotplaćenih dionica, ili nasljeđivanje ili ovrha radi duga ili nešto slično
imam nesto ove dionice I nikako mi nije jasno sto se desava u zadnje vrijeme, ima li tko kakav info?