Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
LKRI | 7,65 | 161 | 21 | 7,65 | 7,70 | 0,00% |
Gospodo dioničari Lkri, što ste gledali Lkri na 100 kuna gledali ste.
5 – 7 godina je više nećete vidjeti na 100 kn a možda ni tada.
Šta je s Kinezima di su zapeli, zašto ne dolaze, da nisu vize u pitanju.
@Zmajki
A na drugim dionicama kao da bid drukčije izgleda. Kupnja čeka u zasjedi, dobro ti to znaš. Uskoro bi mogla situacija k/p biti obrnuta a cijena preko 140 kn.
LP
apsolutno bih se slozio sa kolega @lojtrom.Detaljnijom analizom recenog moze se zakljuciti da ce biti ponudjeno najvise 2.4 mil novih dionica sa kojima se zeli prikupiti 300-360 mil.HRK iz navedene racunice moze se vidjeti da cijena dokapa moze ici izmedju 125-150HRK.Nigdje nije receno da ce dokap ici po nominali niti je to bio slucaj u ranijim slucajevima dokapitalizacija.Cemu panika osim ako netko znajuci za gore navedeni scenarij ne zeli jeftino dokupiti.Mozda ce netko danas nesto sice I prodati po smijesnim cijenama, ja osobno zelim srecu takvim investitorima.Mnogi navode Ploce kao primjer, a to I nije tako los primjer jer je cijena dokapa u tom slucaju vise nego dvostruko veca od nominale.Kao tada tako i sada trenutna cijena dionice na burzi totalno je irelevantna za cijenu dokapa.Sretno trgovanje dragi forumasi.
dokap po samo 70 kn i izdavanje novih dionica??? onda prije 70 kn nema smisla ulaziti u LKRI, pogotovo uzevši u obzir ovo:
..kako će ova godina na kraju rezultirati daljnjim padom prometa Luke Rijeka. Razlog je sad već kronični manjak rasutog tereta na terminalu u Bakru, koji bilježi pad od čak 66 posto u prvih 10 mjeseci ove godine.
Neslužbeno se procjenjuje kako bi do kraja godine promet suhog tereta u Rijeci trebao biti manji za oko 10 posto u odnosu na prošlu godinu. Prevedeno u konkretne brojke, do kraja ove godine očekuje se promet suhog tereta u Luci Rijeka na razini oko 4 milijuna tona, što bi bilo oko 500.000 tona manje nego prošle godine.
Kolega bembo, molim te ne nagovaraj ljude da ulaze na 70 kn u Lkri kad se vrlo dobro zna provizija za koju se ovo radi i cijena na koju ide dionica Lkri.
ijoj ljudi ja vec otvorio novcanik I rijesio ulazim na 70 kad ono ???…sta se ovo desava????ma jel moguce ??? da nitko neda[emo_zloban][emo_smijeh][emo_smijeh]neka,neka sacekat cu ja jos, ma sad su me naljutili necu ni 70 dat[emo_smijeh][emo_namigusa][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
“Cilj dokapitalizacije je osigurati oko 300 milijuna kuna svježeg kapitala kojim će se financirati razvoj pozadinskog terminala Luke Rijeka d.d. na Škrljevu i daljnja modernizacija lučke mehanizacije. Prvi korak dokapitalizacije biti će smanjenje vrijednosti upisanog kapitala za iznos kumulativnog gubitka prenesenog iz prethodnih godina i formiranje nove vrijednosti upisanog temeljnog kapitala.”
UPISANI KAPITAL=598.047.500
KUMULATIVNI GUBITAK=153.476.513
NOVA VRIJEDNOST UPISANOG TEMELJNOG KAPITALA=444.570.987
BROJ DIONICA=5.980.475
NOVA NOMINALNA VRIJEDNOST=74,34 KN
E ljudi moji,lijepo sam vam govorio da nema smisla ulagati u dionice koje su državnom vlasništvu,još i ovako skupe.
Vidim i da su neki forumaši,obožavatelji LKRI sad promijenili mišljenje.