LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
LKRI
7,65
161
21
7,65
7,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

cijena nikada nije bila ispod 80 kn

2004 godina 56 kn ,guglaj malo pa neces gubit novce
[/quote]Bravo majstore[emo_palacg]

DOKAPITALIZACIJA LUKE
»Svježih« 300 milijuna kuna za moderni terminal na Škrljevu
Tempo dokapitalizacije trebao bi pratiti rokove pripreme projekta modernizacije pozadinskog terminala na Škrljevu, gdje bi radovi u punom zamahu trebali biti u rujnu 2014. Iskopi i neki manji radovi započet će u prvoj polovici godine, a cijela investicija teška oko 40 milijuna eura, trebala bi biti realizirana do kraja 2015.

vrijedi li ovo 2 kn po dionici?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

U svakom slucaju to je odlicno za firmu ali ne i za postojece dionicare.Po dosadasnjem iskustvu na drugim dionicama,cijena bi mogla i znatno nize od 70kn u jednom trenutku..[emo_ljut]

U svakom slucaju to je odlicno za firmu ali ne i za postojece dionicare.Po dosadasnjem iskustvu na drugim dionicama,cijena bi mogla i znatno nize od 70kn u jednom trenutku..[emo_ljut]
to je bilo jasno jos odavno..ali vi ste mudrijasi pa se bacate pred padajuci noz jos od 240 kn

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

DOKAPITALIZACIJA LUKE
»Svježih« 300 milijuna kuna za moderni terminal na Škrljevu
Tempo dokapitalizacije trebao bi pratiti rokove pripreme projekta modernizacije pozadinskog terminala na Škrljevu, gdje bi radovi u punom zamahu trebali biti u rujnu 2014. Iskopi i neki manji radovi započet će u prvoj polovici godine, a cijela investicija teška oko 40 milijuna eura, trebala bi biti realizirana do kraja 2015.

vrijedi li ovo 2 kn po dionici?

Po meni jedno 20-25 kuna.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

to je bilo jasno jos odavno..ali vi ste mudrijasi pa se bacate pred padajuci noz jos od 240 kn
[/quote]kad sam napisao da ce rasti onda je raslo i tako nazad 5 god.Na ovoj dionici ne gubim novce i ovdje sam zaradio najvece prinose.Ulazio sam i na 700 ,900 ali i prije toga na 200,prodavao 450…nebitno.Ne posjedujem niti jednu dionicu trenutno i necu kupovati narednih 90 dana,lijepo sam to napisao i s razlogom.Bolje se okrenite vasoj ingrici i igrajte se ” investitora”.Vec ste dobro u minusu koliko vidim a do neki dan ste se hvalili kako ste dokupili,zalosno.Zaista vam zelim srecu jer vidim da ste jako ogorceni.lp

Kako stvari stoje ovdje je izgledan scenarij identičan onome kakav je odigran na LKPC. Nakon dokapitalizacije koja će evidentno biti provedena po cijeni puno manjoj od trenutne burzovne, cijena dionice bi trebala klizati prema dolje. Pad cijene dionice može zaustaviti jedino puno bolje poslovanje, a toga nema ni na vidiku. Nemam dionice LKRI, imam dionice LKPC, nažalost [emo_bijesan].

ide ovo na novu nominalu a dalje ćemo vidjeti…

http://www.seebiz.eu/luka-rijeka-no-odobrio-dokapitalizaciju/ar-77174/

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Evo na 3 dnevniku se opet spominju kinezi i moguća ulaganja u luku Rijeka od 200 milijuna eura.

ide ovo na novu nominalu a dalje ćemo vidjeti…
http://www.seebiz.eu/luka-rijeka-no-odobrio-dokapitalizaciju/ar-77174/

bojim se da si u pravu:
…Time će i nominalna vrijednost dionica biti smanjena sa 100 kuna na 70 kuna

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Nista od ovog dok se drzava ne makne iz upravljanja…Najvise me veseli ovo “nadzorni odbor odobrio”…a predsjednik nadzornog odbora osoba koju je ministar potjerao iz ministarstva…koji je burzu ribe u rijeci ostavio u dugovima napravljenim sumnjivim transakcijama..itd..itd…sramota da se uopce njega jos nesto pita.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

322 kom na kupnji do 80 kn ,prekrasno

New Report

Close