LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKRI (Luka Rijeka d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi mi znamo da će je prodat po 30 kn i da crni fond radi svoje.
Nema tih svota koje možete ukucati na kupnju Lkri a da vas neće poklopit i nastavit polako rušanje cijene prema 30 kn.
Srećom da sam se iskrcao u minusu 15-ak %.
Je da je to gubitak ali bolje i tako nego gledat ovu gadariju kako nemilosrdno
uništava posljednje vrijednosti lijepe naše.

kerub, da sam bar ucinio isto

Nazvao me prijatelj danas i kaže on meni, care ako nisi prodao onu Lkri onda prodaj odmah jer će se s njom dogoditi isti scenarij kao i sa Badelom.
Što reći na to ? U šoku sam a znam da je to istina.

Nema više tog Rusa, Bjelorusa, Amerikanca, Bakića i sličnih koji može spasit dionicu Lkri. 30 kuna se polako bliži a masna provizija davno sjela na Linićev račun, divota…

ajmo decki bez panike mislim usporedjivati badel I lkri je u najmanju ruku neumjesno, badel pati zbog mnogobrojnih sudskih procesa,nerijesenih imovinsko-pravnih odnosa,propale predstecajne,kriminala u privatizaciji,enormnih nagomilanih dugova,propale prodaje itd.itd., takovoga necega u lkri nema istina dionica pada ali na pticijim volumenima te ce vrlo lako skociti ako dodje do imalo jaceg ulaza, imam lkri I trpim dosta veliki pad ali meni je ocigledno da netko koristi situaciju I dok je voda u usima lijepo prikuplja na ovoj razini e pa moje dionice sigurno nece makar ih morao ostaviti unucima ali mislim da nece biti neophodno jer je lkri jedna od kompanija koje idu u prvom krugu u dokap ili privatizaciju ili vec sto.No svatko zna najbolje za sebe ja mislim da nema gubitka dok ga sam ne stvoris tj. prodas, ali izgleda da mnogi nemaju nerve za ove igrice[emo_smijeh]

Kolega dada, teške volje ću ti ovo napisati. Kad je u pitanju Lkri dijelim bol s tobom i tisućama poštenih dioničara Lkri. Barem ti kažem istinu u lice.
Pusti ti minuse i pluseve, gubitke i dobitke itd..
Znaš li zašto nitko više ne želi kupovat Lkri ?

nije sve uvijek kako izgleda na prvu kolega kerub, mirovala je ova dionica godinu dana I onda u dva dana otisla na 140, postavlja se pitanje zasto je nitko nije htio prije toga,pa zato sto nije rasla kao I danas da se to promijeni dovoljno je da u dva dana netko potrosi dva milijuna kuna (nista vise) I ode ovo u nebo kolega I od najomrazenije dionice postati ce najomiljenija na zse naravno ako je posjedujes[emo_novac][emo_palacg]

Pozlatile ti se riječi kolega dada.
Samo radi usporedbe ću ti reći da sam par sto tisuća kuna izgubio kad sam prešao iz Korfa u Lkri u periodu od 4 mjeseca. Pa ti hvali Lkri i nadaj se.
Nadao sam se i ja sve dok nisam shvatio da su dva i dva četri a kriminal da je kriminal.

@kerub
u mnogocemu se slazemo kolega uostalom zajednicka nam je karakteristika da smo gubitnici sa ovom dionicom,za utjehu I korf se klize,da je sve ovo za pohvalu?naravno da nije,za criminal se mogu takodjer sloziti, svatko naravno ima svoju toleranciju boli tj.granicu koju mogu pretrpjeti sa gubitkom.Postavlja se pitanje sto uciniti kad se covjek nadje u ovakvoj situaciji(u misolovci)paa ja bih rekao ne preostaje nam drugo nego biti hrabri misevi[emo_palacg]

Tolerancija boli? Kod mene je bila nekih 20% gubitka i onda me stvarno zabolilo. I naravno da sam pobjegao van.

Sad više ne želim ni gledati LKRI sve do idućih parlamentarnih izbora.

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

nije sve uvijek kako izgleda na prvu kolega kerub, mirovala je ova dionica godinu dana I onda u dva dana otisla na 140, postavlja se pitanje zasto je nitko nije htio prije toga,pa zato sto nije rasla kao I danas da se to promijeni dovoljno je da u dva dana netko potrosi dva milijuna kuna (nista vise) I ode ovo u nebo kolega I od najomrazenije dionice postati ce najomiljenija na zse naravno ako je posjedujes[emo_novac][emo_palacg]

Kolega dada ti ne možeš ni zamislit koliko veća cifra od dva miliona pišljivih kuna čeka spremna za rušanje cijene dionice Lkri ako zatreba u slučaju iznenadne kupnje.
Vidiš li ovaj skriveni nalog danas ? Znaš li čiji je ? Ja znam.

Kolega dada ti ne možeš ni zamislit koliko veća cifra od dva miliona pišljivih kuna čeka spremna za rušanje cijene dionice Lkri ako zatreba u slučaju iznenadne kupnje.
Vidiš li ovaj skriveni nalog danas ? Znaš li čiji je ? Ja znam.
[/quote]

Rekao ti prijatelj?

New Report

Close